ms_enemy Yeni Üye Üye 9 Aralık 2007 #1 Matematik bilmeceleri bulabilecekmisin bakalım :) BİR MATEMATİK SORUSU BİR OTOBÜSTE 7 ÇOCUK VAR. HER ÇOCUĞUN 7 SIRT ÇANTASI VAR. HER SIRT ÇANTASINDA 7 BÜYÜK KEDİ VAR. HER BÜYÜK KEDİNİN 7 KÜÇÜK KEDİSİ VAR. Buna Göre ; OTOBÜSTE KAÇ AYAK BULUNMAKTADIR ?? kolay gözüküyo ama karışık 🙂 doğru cevabı kim bulucak bakalım 🙂
BİR MATEMATİK SORUSU BİR OTOBÜSTE 7 ÇOCUK VAR. HER ÇOCUĞUN 7 SIRT ÇANTASI VAR. HER SIRT ÇANTASINDA 7 BÜYÜK KEDİ VAR. HER BÜYÜK KEDİNİN 7 KÜÇÜK KEDİSİ VAR. Buna Göre ; OTOBÜSTE KAÇ AYAK BULUNMAKTADIR ?? kolay gözüküyo ama karışık 🙂 doğru cevabı kim bulucak bakalım 🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 9 Aralık 2007 #2 Ce: bulabilecekmisin bakalım 🙂 70 cikardim ben dogrumu??????????
ms_enemy Yeni Üye Üye 9 Aralık 2007 #3 Ce: bulabilecekmisin bakalım 🙂 yanlış canımmm doğruu cevap bu değil 🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 9 Aralık 2007 #4 Ce: bulabilecekmisin bakalım 🙂 bide 14 diyim bakalim ....
G gülgüzeli Yeni Üye Üye 9 Aralık 2007 #5 Ce: bulabilecekmisin bakalım 🙂 canım ben 238 ayak var diyorum doğru cevapmı?
ms_enemy Yeni Üye Üye 9 Aralık 2007 #6 Ce: bulabilecekmisin bakalım 🙂 ne yazıkkii kızlarr doğru cevaplar değill... doğru cevap baya bir büüyük sayıı 🙂
Ce: bulabilecekmisin bakalım 🙂 ne yazıkkii kızlarr doğru cevaplar değill... doğru cevap baya bir büüyük sayıı 🙂
G gülgüzeli Yeni Üye Üye 9 Aralık 2007 #7 Ce: bulabilecekmisin bakalım 🙂 şimdide 406 diyorum inşallah doğrudur..
ms_enemy Yeni Üye Üye 9 Aralık 2007 #8 Ce: bulabilecekmisin bakalım 🙂 üzülerekk cevap veriyorum hayırr... sen gerçekten çok uğraştın canım yaa cevap biraz daha yüksek 🙂
Ce: bulabilecekmisin bakalım 🙂 üzülerekk cevap veriyorum hayırr... sen gerçekten çok uğraştın canım yaa cevap biraz daha yüksek 🙂
HİDOŞ Aktif Üye Üye 9 Aralık 2007 #9 Ce: bulabilecekmisin bakalım 🙂 şimdi tam olarak hatırlamıyorum ama doğru cevap baya bir yüksekti eşim uzun hesaplamalar sonucu bulmuştuda kolay gelsin size
Ce: bulabilecekmisin bakalım 🙂 şimdi tam olarak hatırlamıyorum ama doğru cevap baya bir yüksekti eşim uzun hesaplamalar sonucu bulmuştuda kolay gelsin size
G gülgüzeli Yeni Üye Üye 9 Aralık 2007 #10 Ce: bulabilecekmisin bakalım 🙂 kafaya taktım bulacağım şimdiki cevabım 1982....