HaYaL Daimi Üye Üye 6 Ağustos 2009 #1 Manyak espiriler manyak espiriler son moda espriler manyak komik espriler sigara espirileri en espiriler Bunları ezberleyip çevrenizdekilere yapabilirsiniz hanımlar süper hepsi 😀 -sana katılıyorum ama gülmekten -abi sen kaptan mısın? evet kaptanım. peki hangi kaptan? su kabı mı yoğurt kabı mı? -ney? -ney degil, zurna. abi sapanını verir misin? -ne yapıcan sapanı? -şeytan taşlicam. a: dün seni rüyanda gördüm. b: hadii!!! nasıl gördün? a: seni görmememizlikten geldim arkadaşlar foruma girerken ayakkabılarımızı çıkaralım lütfen. - Sigara içme torununu gor, Sigara iç dedeni gör... - ! burada nefes almayin, Daha ucuz bir yer biliyorum... - Where is the HAREKET, There is the BEREKET... Bir adam colde kalmis ve cayi cok severmiscay bulmus icmemis neden? Cunku Ulkersiz bir cay saati dusunulemez. Tukenmez kaleminin yayini versene Napican? Yayla lezzet testi Köstebekler ben beklemem Erkekligin kitabini kim yazmistir? Askerliğini er olarak yapan bir keklik Oglum hayirli olsun. Araba almissin. Evet aldik. Peki niye araba aldin? Kendine alsaydin ya !.. Dört yüz yetmis üç yüz yetmemis. Sinüs 60 kosinüs tutmus...
manyak espiriler son moda espriler manyak komik espriler sigara espirileri en espiriler Bunları ezberleyip çevrenizdekilere yapabilirsiniz hanımlar süper hepsi 😀 -sana katılıyorum ama gülmekten -abi sen kaptan mısın? evet kaptanım. peki hangi kaptan? su kabı mı yoğurt kabı mı? -ney? -ney degil, zurna. abi sapanını verir misin? -ne yapıcan sapanı? -şeytan taşlicam. a: dün seni rüyanda gördüm. b: hadii!!! nasıl gördün? a: seni görmememizlikten geldim arkadaşlar foruma girerken ayakkabılarımızı çıkaralım lütfen. - Sigara içme torununu gor, Sigara iç dedeni gör... - ! burada nefes almayin, Daha ucuz bir yer biliyorum... - Where is the HAREKET, There is the BEREKET... Bir adam colde kalmis ve cayi cok severmiscay bulmus icmemis neden? Cunku Ulkersiz bir cay saati dusunulemez. Tukenmez kaleminin yayini versene Napican? Yayla lezzet testi Köstebekler ben beklemem Erkekligin kitabini kim yazmistir? Askerliğini er olarak yapan bir keklik Oglum hayirli olsun. Araba almissin. Evet aldik. Peki niye araba aldin? Kendine alsaydin ya !.. Dört yüz yetmis üç yüz yetmemis. Sinüs 60 kosinüs tutmus...
blackcherry Yeni Üye Üye 30 Ağustos 2009 #2 abi sen kaptan mısın?evet kaptanım.peki hangi kaptan? su kabı mı yoğurt kabı mı?😀saol paylaşımn için
BİTTERİM Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2009 #3 -abi sen kaptan mısın? evet kaptanım. peki hangi kaptan? su kabı mı yoğurt kabı mı? paylaşım için saol:zuha::zuha:
-abi sen kaptan mısın? evet kaptanım. peki hangi kaptan? su kabı mı yoğurt kabı mı? paylaşım için saol:zuha::zuha:
orkide Aktif Üye Üye 19 Eylül 2009 #4 anammmmmmmmmmmmmmm abi sen kaptanmısın harika gı valla bayıldım ona haha rep virecem
S sonia Yeni Üye Üye 12 Kasım 2009 #6 dün eski reklamları izliyoduk internetten de, şu yayla testi reklamı çıktı karşımıza ne güldük yaa komik bi paylaşım olmuş teşekkürler!
dün eski reklamları izliyoduk internetten de, şu yayla testi reklamı çıktı karşımıza ne güldük yaa komik bi paylaşım olmuş teşekkürler!