almira Yeni Üye Üye 26 Ocak 2008 #1 Makyajsız Bülent Ersoy bülent ersoyun eski hali bülent ersoy eski hali ersoy makyajsız bülen Aman tanrım buneee kim bu ünlüü Moderatör tarafında düzenlendi: 10 Haziran 2008
bülent ersoyun eski hali bülent ersoy eski hali ersoy makyajsız bülen Aman tanrım buneee kim bu ünlüü
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 26 Ocak 2008 #2 Ce: Makyajsız Bülent Ersoy aboooo makyajlı halide makyajsız halide kötü ama makyajsız korkunç olmuş eline sağlık almii
Ce: Makyajsız Bülent Ersoy aboooo makyajlı halide makyajsız halide kötü ama makyajsız korkunç olmuş eline sağlık almii
mislinay Yeni Üye Üye 26 Ocak 2008 #3 Ce: Makyajsız Bülent Ersoy o ne be öyle bülent ersoy mu bu şimdi evet ya o ne hal öyle cık cık 🙂
A asi_meleq Yeni Üye Üye 10 Haziran 2008 #5 Cevap: Makyajsız Bülent Ersoy kabussssss gibiiiiiiiii ya insan yatmaya korkar bu ne böyle insan mı kine allahım sen koruu
Cevap: Makyajsız Bülent Ersoy kabussssss gibiiiiiiiii ya insan yatmaya korkar bu ne böyle insan mı kine allahım sen koruu
Güler Yeni Üye Üye 11 Haziran 2008 #6 Cevap: Makyajsız Bülent Ersoy amouuuuuuuuuuuuuuuu bu da ne ... aman kizlar fazla bisey demeyelim degilse mahkemelik oluruz bülent ersoyla. maasaaallaaaaaaaaaaaaah masallah cok güzelmis :zuha:
Cevap: Makyajsız Bülent Ersoy amouuuuuuuuuuuuuuuu bu da ne ... aman kizlar fazla bisey demeyelim degilse mahkemelik oluruz bülent ersoyla. maasaaallaaaaaaaaaaaaah masallah cok güzelmis :zuha:
CaRiZmA Vip Melek Üye 16 Haziran 2008 #7 Cevap: Makyajsız Bülent Ersoy brrrrrrrrrrrr.. annecim bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa korktum valla
juju Yeni Üye Üye 4 Ocak 2010 #9 zaten sevmezdim kendisini ne boya sürüyo demekki o suratına o hale geliyo