Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
mahidevran değil hürrem aşıkhürrem değilde mahidevran aşık olsaydı mahidevran geri çekilmezdi hürrem ölümü ve savaşmayı mahidevran ise geri çekilmeyi seçti hatta bir olay var:sultan süleyman valide den 2 cariya ayırtmasını süslenip püslenip buraya getirilmesini emreder kısa süre sonra cariyeler gelir süleyman hürremi çağırır ve söyle hürremim hangisini seçeyim kendim için der hürrem sinirlenir ama belli etmemeyi başaramaz süleyman hürremin kıskandığını anlasada sesini çıkartmaz hürrem:yüce gönlünüz nasıl isterse odur derken bayılır süleyman hürremi kucağına alarak valideye ...yaa validem mahidevran öldürmeyi seçti hürrem ise benim için kendinden geçip bayılmaya hatta ölmeye razı. işte onu mahidevrandan ayıran özelliği budur ..Artık tek haremim hürremdir
mahidevran değil hürrem aşık
hürrem değilde mahidevran aşık olsaydı mahidevran geri çekilmezdi hürrem ölümü ve savaşmayı mahidevran ise geri çekilmeyi seçti hatta bir olay var:sultan süleyman valide den 2 cariya ayırtmasını süslenip püslenip buraya getirilmesini emreder kısa süre sonra cariyeler gelir süleyman hürremi çağırır ve söyle hürremim hangisini seçeyim kendim için der hürrem sinirlenir ama belli etmemeyi başaramaz süleyman hürremin kıskandığını anlasada sesini çıkartmaz hürrem:yüce gönlünüz nasıl isterse odur derken bayılır süleyman hürremi kucağına alarak valideye ...yaa validem mahidevran öldürmeyi seçti hürrem ise benim için kendinden geçip bayılmaya hatta ölmeye razı. işte onu mahidevrandan ayıran özelliği budur ..Artık tek haremim hürremdir