Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Mahidevran ım rahat yat! <3Bakn Ben Hürrem olsam bende yaparım sizde yaparsınız.Sultan mı yoksa Bir hatun mu olmak istersiniz? . hürremi savınmıyorum ama kim olsa yapar ve hürrem ona çok aşık olmuşş.Aşkındn kndini kaybetmş.Mahidevran çook acı çekmiş ölümü inanılmaz derecede acı verici. Tek başına ,soğuk ve aç Ama kim olsa Hürrem gibi oğlunu tahta çıkarmak padişah olmasını ister.Ama zaten valide sultan olup oglunun tahta cıkmasını gorememıs önemli olan bu zaten. Mahidevranım mekanın Cennet Olsun <3 İçin sızlamasın sakın!!! Artık rahatça yat toprağında rahatça...Biz varken Hürrem H si bile yok , olamazda zaten sen rahat yaat Aşkm <3
Mahidevran ım rahat yat! <3
Bakn Ben Hürrem olsam bende yaparım sizde yaparsınız.Sultan mı yoksa Bir hatun mu olmak istersiniz? . hürremi savınmıyorum ama kim olsa yapar ve hürrem ona çok aşık olmuşş.Aşkındn kndini kaybetmş.Mahidevran çook acı çekmiş ölümü inanılmaz derecede acı verici. Tek başına ,soğuk ve aç Ama kim olsa Hürrem gibi oğlunu tahta çıkarmak padişah olmasını ister.Ama zaten valide sultan olup oglunun tahta cıkmasını gorememıs önemli olan bu zaten. Mahidevranım mekanın Cennet Olsun <3 İçin sızlamasın sakın!!! Artık rahatça yat toprağında rahatça...Biz varken Hürrem H si bile yok , olamazda zaten sen rahat yaat Aşkm <3