lütfen yardım :(
kızlar sizinle bi sorunumu paylaşmak istiorum ve bana yardım edeceğinizi biliyorum. benim 3 yıllık bi ilişkim var iyi kötü 3 yıl oldu. ama size anlatacağım konu bana saçma gelioken siz nasıl düşünürsünüz bunu bilmek istiorum. bi sevgilim var 4 gündür hiç tartışmadan geçirdik seni seviyorum meleğim yarimm falan deyip duruodu. bunun arkadaşı var proje için yardım istemiş bende sırf onu düşündüğüm için arkadaşın kendisi yapsın sen boşunamı geceli gündüzlü çalıştın projeni yaptın bırak oda yapsın hem benle ilgilenmiosun hemde herkesin derdine koşup kendini yoruosun yazdım. bu bana surat yapmaya başladı. onun hep böle bi huyu var. kızınca tamamen soğuyo ortada ne canım kalıo ne aşkım direk uzaklaşıo bana yazma dio. kafasına göre bana canı isteyince yazıo. bende olayı daha sıcakken hemen konuşup çözmek istiorum. bu konuda anlaşamıoruz şimdi yine konuşmuyo benle tamamen soğuk davranıo hatta mesajlarıma cevap vermio. ayrılsam ayrılamam çok seviyorum ne yapmam gerek 🙁 🙁 seviyorum diyen bi insan saniyede araya dağlar kadar mesafe koyarmı