lütfen arkadaşlar

ASİMELEK

Daimi Üye
Üye
lütfen arkadaşlar
yalvarırım bi dua

arkadaşlarrrrrr yalvarırımmm dua edinn lütfennnn.
bildiğiniz gibii görümcem kalp hastası ve hamileydi doğumu gerçekleşti bebek sağlıklı çok şükür ama görümcemin durumu çok kötü kalp kapakçığında pıhtılaşma oluşmuş bu pıhtılar beyne gitmiş ve felç durumu var şuan yoğun bakımda bütün aile başında dua ediyoruz.
rabbimm o küçücük sabusuna bağılasın mevlam çocuklarına evine bağışlasın çok genç yaaaa rebbim yardımcısı olsun arkadaşlar aranızda Kuran-ı Kerim bilen varsa yalvarıyorumm bir Yasin-i Şerifff okusun lütfen arkadaşlarr lütfeeeeennnnn.

Son düzenleme:
ay canım benim yaa cok uzuldum kurtuldu demiştin bende iyi oldu sandım allah o küçücük yavrusuna bağışalsın inşallah ben okurum canım allah sifa versin

durumu ağırlaştı bizde iyi zannettik ama dün fenalaştı ve acil yoğunbakıma aldılar dün ben aradım ama uyutuyolardı kalp kapakçığı görev yapamıyormuş. eşimde gitti ama ben gidemedim yaaa işteyim şuan ama iş yapamıyorum dakka başı eşimi aryıroum bende geleyim diye ama eşim gelme ben geri döncem diyo yaaa allahım ne zor bi durummm. rabbim kimseye böle acılar vermesin. daha 6 günlük bi bebiği var annesine doymadı. benim gibi acı çekmesin rabbim annesini onlara bağışlasınnnn.

ay canım benim yaa çok üzüldüm Allah şifalar versin. yavrusuna, eşine ve sevenlerine bağışlasın, inş bir an önce iyileşir.

yaaaa aminnnnnnnn aminnnnnn insanın eli ayağı bağlı durması hiç bişey yapamaması ne kötü yaaa. herkes bebeğim olsun diye dualar eder ona kavuşmak için gün sayar heyecanlanır ama bir anne olarak bebeğine sarılamadı koynuna alıp onu koklayamadı doğum yaptığından beri hep uyudu o kadar acının içinde bile gülmeyi başardı şimdi sessiz sakin yoğun bakımda uyuyor yarın ne olacağını bilemiyoruz rabbim o kara günü o düşündüğümüz şeyi bize ve ailesine yaşatmasın.

allahım onu çocuguna bagışlasın okurum tabiii bol bol dua et sende canım allahtan ümit kesilmez inşallah bebeginide kucagına alır bize mutlu haberide verirsin

allah razı olsunnnnn rabbim çocuklarına bağışlasın arkadaşlar. çok genç daha çok küçük bebeği var. rabbim şifa ver onaaaa.