Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Loreal yoğun kızıl saçlı hanımlar yoruma bakar mısınız?
Loreal yoğun kızıl saçlı hanımlar yoruma bakar mısınız?
Loreal yoğun kızıl melek kadınlar kulübü L'Oreal yoğun kızıl kullananlar forumda.
Uzun zamandır yoğun bir kızıl düşünüyordum ki bugün kararsız kalsam da aldım o rengi. Kızlar L'Oreal yoğun kızıl ile saçlarımı boyamak istiyorum da size de sormak istedim. Benim saç rengim şuan kendi saçım ve açık kumral acaba yoğun kızıl nasıl olur?
Merhabalar
Saçınız kendi saçınız ise açıcı filan kullanmadan dilediğiniz rengi uygulayabilirsiniz hemen tutacaktır. Yoğun kızıl renk bayağı bir iddialı renk ama açık tenli iseniz ayrıca harika yakışacağını düşünüyorum. Gözler de renkli ise tamamdır bu iş. Dediğim gibi güzel tutar ama Kızıl renk çabuk da akar onu da söyleyeyim. Lorealin renkleri ayrıca çok iyi hemen tutuyor altta boya varsa bile boya bayağı çaba harcıyor yani çevirmek için diyebilirim. Loreal yoğun kızıl kullananlar da yorum yaparsa alta seviniriz.
Loreal Paris renklerinden "L'Oreal casting creme gloss 810 ile saçlarını boyayanlar" dilerseniz aşağıdaki linkten bu rengi inceleyebilir yorum ekleyebilirsiniz.