K Kayıtsız Üye Forum Okuru 28 Şubat 2013 #1 Legal ve illegal ne demek? Arkadaşlar, legal ve illegal kelimelerini çok sık duyuyorum ama anlamlarını bilmiyorum.Acaba ne demek bu kelimeler ?
Arkadaşlar, legal ve illegal kelimelerini çok sık duyuyorum ama anlamlarını bilmiyorum.Acaba ne demek bu kelimeler ?
smiley Daimi Üye Üye 28 Şubat 2013 #2 Legal yasal demek yani yasak olmayan demek illegalda tam tersi.. yani yasak , yasal olmayan demek.... 🙂
Legal yasal demek yani yasak olmayan demek illegalda tam tersi.. yani yasak , yasal olmayan demek.... 🙂
S siz beni tanımayın Forum Okuru 15 Eylül 2018 #3 Kayıtsız Üye' Alıntı: Arkadaşlar, legal ve illegal kelimelerini çok sık duyuyorum ama anlamlarını bilmiyorum.Acaba ne demek bu kelimeler ? Genişletmek için tıkla ... legal kanunlara uygun demek illegal ise kanunlara uygun olmayan yapılması yasak olan demektir
Kayıtsız Üye' Alıntı: Arkadaşlar, legal ve illegal kelimelerini çok sık duyuyorum ama anlamlarını bilmiyorum.Acaba ne demek bu kelimeler ? Genişletmek için tıkla ... legal kanunlara uygun demek illegal ise kanunlara uygun olmayan yapılması yasak olan demektir