lansinoh sağma makinesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Didem9999
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

Didem9999

Forum Okuru
lansinoh sağma makinesi
lansinoh sağma makinesi tavsiye edenler

merhaba

Bebeğim 3 aylık ve ben çalışmaya başlayacağım annem gündüzleri biz de kalacak . Süt sağma makinası alacağım hangisini almalıyım lansinoh sağma makinesi tavsiye ettiler gerçekten bu makina iyi mi sütümü sağdıktan sonra nasıl muhafaza etmeliyim bir de bu makinanın temizliği hijyeni nasıl kullandıktan sonra temizlemesi zor mu lansinoh sağma makinesini tavsiye eder misiniz alayım mı

Merhaba Didem

Bebeğin 3 aylıkken çalışmaya mecbur olmana üzüldüm keşke çalışmasan ama hayat şartları böyle ne yapalım yapacak bir şey yok . Süt sağma konusun da ilk acemiliğim benim manuel süt sağma makinasıyla başladı. 2 ay manuel bir süt sağma makinası almıştım sütümü sağacağım diye kanter içinde kalıyordum birini sağarken diğeri akıyordu ağlıyordum halime. Eşime elektrikli aldırmamıştım gerek yok diye sonra eşim almış gelmiş öyle rahat ettim ki anlatamam. Aldığı marka da lansinoh'tu çok memnun kaldım , telefon şarjı ile bile çalıştırıyordum elektirik olmayan yerlerde powerbank ile çalıştırabiliyordum . Temizliği de çok kolak 1 dakida hemen yıkıyor koyuyordum. Makinayı son ayarında çalıştır ve emme ayarını da sonuna getir ben o ayarlarda rahat sağabiliyordum gerçi sen yine de dene her ayarını kendin bulursun zaten. ben memnun kalmıştım umarım sen de memnun kalırsın.
Ayrıca aşağıdaki linklere bakabilirsin

Geri