LALEZAR Daimi Üye Üye 21 Temmuz 2011 #11 ASİMELEK' Alıntı: iyiki doğdddunn laleeeeeeeezarrr iyiki doğddddun iyiki doğdunnnnn mutlu yıllar saaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnaaaaaaaaaa:kutlama: doğum günün kutlu olsun lalezar ablaaa nice mutlu yıllaraaa herşey gönlünce olsunn Genişletmek için tıkla ... Çot sağol asicim, amin inşallah hepimizin herşey gönlünce olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh 🙂
ASİMELEK' Alıntı: iyiki doğdddunn laleeeeeeeezarrr iyiki doğddddun iyiki doğdunnnnn mutlu yıllar saaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnaaaaaaaaaa:kutlama: doğum günün kutlu olsun lalezar ablaaa nice mutlu yıllaraaa herşey gönlünce olsunn Genişletmek için tıkla ... Çot sağol asicim, amin inşallah hepimizin herşey gönlünce olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh 🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 21 Temmuz 2011 #12 ASİMELEK' Alıntı: iyiki doğdddunn laleeeeeeeezarrr iyiki doğddddun iyiki doğdunnnnn mutlu yıllar saaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnaaaaaaaaaa:kutlama: doğum günün kutlu olsun lalezar ablaaa nice mutlu yıllaraaa herşey gönlünce olsunn Genişletmek için tıkla ... Çot sağol asicim, amin inşallah hepimizin herşey gönlünce olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh 🙂
ASİMELEK' Alıntı: iyiki doğdddunn laleeeeeeeezarrr iyiki doğddddun iyiki doğdunnnnn mutlu yıllar saaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnaaaaaaaaaa:kutlama: doğum günün kutlu olsun lalezar ablaaa nice mutlu yıllaraaa herşey gönlünce olsunn Genişletmek için tıkla ... Çot sağol asicim, amin inşallah hepimizin herşey gönlünce olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh 🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 21 Temmuz 2011 #13 pastamda pek güzelmiş rüyam olsada yesek canım çekti yafuuuuuuuu
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 21 Temmuz 2011 #14 Mutluuuu yillarrrr Lalezar mutluu yillar sanaaaaaaa🙂)) Mutlu yillarrr gobisineeee🙂)) Iyiki varsin canim seni cok seviyoruz
Mutluuuu yillarrrr Lalezar mutluu yillar sanaaaaaaa🙂)) Mutlu yillarrr gobisineeee🙂)) Iyiki varsin canim seni cok seviyoruz
LALEZAR Daimi Üye Üye 21 Temmuz 2011 #15 LaLe_' Alıntı: Mutluuuu yillarrrr Lalezar mutluu yillar sanaaaaaaa🙂)) Mutlu yillarrr gobisineeee🙂)) Iyiki varsin canim seni cok seviyoruz Genişletmek için tıkla ... Sağol Lalem benim yaaaaaaaaaaa sizlerde iyiki varsınız.. Allah razı olsun sizden hepinizden 🙂 Bende hepinizi çok seviyorum ...
LaLe_' Alıntı: Mutluuuu yillarrrr Lalezar mutluu yillar sanaaaaaaa🙂)) Mutlu yillarrr gobisineeee🙂)) Iyiki varsin canim seni cok seviyoruz Genişletmek için tıkla ... Sağol Lalem benim yaaaaaaaaaaa sizlerde iyiki varsınız.. Allah razı olsun sizden hepinizden 🙂 Bende hepinizi çok seviyorum ...
S sevde 7 Daimi Üye Üye 21 Temmuz 2011 #16 mutlu yıllar ablar bebişinle veeşinle birlikte nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere.
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 21 Temmuz 2011 #17 İyiki Doğdun. Yeni yaşında mutluluklar dilerim.
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 21 Temmuz 2011 #18 Kankim doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle yavrunla bir ömür mutluluklar diliyorum
19bjk03 Yeni Üye Üye 22 Temmuz 2011 #20 sevgili Lalezar nice saglikli mutlu yillar dilerim Allahdan gönlünde ne varsa kabul etsin insallah..