K Kayıtsız Üye Forum Okuru 23 Şubat 2012 #103 isimlerin hepsi süper ama benim adımın anlamıda süper Rümeysa anlamı yeryüzündeki yol gösteren ayın adı
isimlerin hepsi süper ama benim adımın anlamıda süper Rümeysa anlamı yeryüzündeki yol gösteren ayın adı
I itirazz Forum Okuru 25 Şubat 2012 #106 ben yazılan isimleri aşırı derecede yetersiz buldum. brçok kuran da geçen isimler var ama burada onları görmedim sadece her harfden en fazla kızlar ve erkeklerden 6 tane yada 7 tane bence daha da çogaltıla bilirdi.
ben yazılan isimleri aşırı derecede yetersiz buldum. brçok kuran da geçen isimler var ama burada onları görmedim sadece her harfden en fazla kızlar ve erkeklerden 6 tane yada 7 tane bence daha da çogaltıla bilirdi.
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 22 Mart 2012 #109 Bugun ögrendim kizim olacakmiş ama bugune kadar kiz ismi duşunmemiştim lutfen yardimci olurmusunuz ben havva gül koymak istiyorum sizce nasil
Bugun ögrendim kizim olacakmiş ama bugune kadar kiz ismi duşunmemiştim lutfen yardimci olurmusunuz ben havva gül koymak istiyorum sizce nasil
İ İYİLİK .... Forum Okuru 22 Mart 2012 #110 Kızım çok saçma insansın sen nie dalga geciosun yazdığın komik değilll