K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 29 Kasım 2007 #1 Kullandiginiz Parfümde neye dikkat edersiniz??? Kullandiginiz Parfümde neye dikkat edersiniz??? Kokusuna Markasina ve Kokusuna Bilmem Parfüm kullanmiyorum.... Son düzenleme: 29 Kasım 2007
Kullandiginiz Parfümde neye dikkat edersiniz??? Kokusuna Markasina ve Kokusuna Bilmem Parfüm kullanmiyorum....
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 29 Kasım 2007 #2 Ce: Kullandiginiz Parfümde neye dikkat edersiniz??? kokusuna tabi marka çok önemli değil benim için yeterki çevreye güzelhoş ve kalıcı bir koku versin benim için önemli olan o 😉emeğine sağlık canımm
Ce: Kullandiginiz Parfümde neye dikkat edersiniz??? kokusuna tabi marka çok önemli değil benim için yeterki çevreye güzelhoş ve kalıcı bir koku versin benim için önemli olan o 😉emeğine sağlık canımm
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 29 Kasım 2007 #3 Ce: Kullandiginiz Parfümde neye dikkat edersiniz??? Benim icinde kokusu önemli markaymis suymus buymus beni pek ilgilendirmez...
Ce: Kullandiginiz Parfümde neye dikkat edersiniz??? Benim icinde kokusu önemli markaymis suymus buymus beni pek ilgilendirmez...
S sessizprenses Üye Üye 25 Kasım 2010 #8 kokusuna çok dikkat ederim..kalıcı olması önemlidir benim için 😀