gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 29 Aralık 2010 #31 laetitia' Alıntı: puanı görmek için şifre istiyor bakamadım şimdide şifre çıktı binlerce insan şifre yazan kağıdı kaybetti şimdide ücret isteyip yeni şifre vercekler ne saçma ya sınav dert,sonuç dert umarım kağıdımı bulurum. Genişletmek için tıkla ... kesinlikle bu dediğine katılıyorum tatlım.... offff bende yarın gidip ösym bürosundan alacagım cok merak ediyorum bakalım hayırlısı.....
laetitia' Alıntı: puanı görmek için şifre istiyor bakamadım şimdide şifre çıktı binlerce insan şifre yazan kağıdı kaybetti şimdide ücret isteyip yeni şifre vercekler ne saçma ya sınav dert,sonuç dert umarım kağıdımı bulurum. Genişletmek için tıkla ... kesinlikle bu dediğine katılıyorum tatlım.... offff bende yarın gidip ösym bürosundan alacagım cok merak ediyorum bakalım hayırlısı.....
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 29 Aralık 2010 #32 sonuç belgesi evede gönderilmeyecekmiş ya yanlışımızı doğrumuzu nasıl görecez peki?ben merak ederim kaç yanlış yaptığımı🙂
sonuç belgesi evede gönderilmeyecekmiş ya yanlışımızı doğrumuzu nasıl görecez peki?ben merak ederim kaç yanlış yaptığımı🙂
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 3 Ocak 2011 #33 amanın kızlar 70 aldım ama bu işi görmüyor ne yazık ki ne yapak nasipmiş 🙁((
sudembeyaz Daimi Üye Üye 10 Ocak 2011 #34 gamselim' Alıntı: amanın kızlar 70 aldım ama bu işi görmüyor ne yazık ki ne yapak nasipmiş 🙁(( Genişletmek için tıkla ... bacımmmm benim ya nasipp
gamselim' Alıntı: amanın kızlar 70 aldım ama bu işi görmüyor ne yazık ki ne yapak nasipmiş 🙁(( Genişletmek için tıkla ... bacımmmm benim ya nasipp