zeyna Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #11 Ce: KÖTÜ YOLA düşen kelimeler! encok kullandıgım anguttuu artık asla kullanmam ay bide bozuluyorlardı angut deyince 🙂)))))) şimdi ben herife desemki benimki angut gibi sev adam bosar kesin beni 🙂)))))) Son düzenleme: 6 Şubat 2008
Ce: KÖTÜ YOLA düşen kelimeler! encok kullandıgım anguttuu artık asla kullanmam ay bide bozuluyorlardı angut deyince 🙂)))))) şimdi ben herife desemki benimki angut gibi sev adam bosar kesin beni 🙂))))))
TaMaRa Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #12 Ce: KÖTÜ YOLA düşen kelimeler! zeyna' Alıntı: encok kullandıgım anguttuu artık asla kullanmam ay bide bozuluyorlardı angut deyince 🙂)))))) şimdi ben herife desemki benimki angut gibi sev adam bosar kesin beni 🙂)))))) Genişletmek için tıkla ... 🙂)) evt birine angut deyince kufur hakaret olarak anlasiliyo ya ,bencede sakin söyleme bosar alimallah sonra😛
Ce: KÖTÜ YOLA düşen kelimeler! zeyna' Alıntı: encok kullandıgım anguttuu artık asla kullanmam ay bide bozuluyorlardı angut deyince 🙂)))))) şimdi ben herife desemki benimki angut gibi sev adam bosar kesin beni 🙂)))))) Genişletmek için tıkla ... 🙂)) evt birine angut deyince kufur hakaret olarak anlasiliyo ya ,bencede sakin söyleme bosar alimallah sonra😛