S seni12345 Forum Okuru 28 Kasım 2011 #21 MEÇHUL' Alıntı: Benim yok ablacım alıcam da araştırıyorum🙂Ay sonunu bekliyoruz malum kartla alıcaz😀 Zayıflayabiliyormusun ablacım🙂Mesela günde kaç saat koşuyorsun?? Genişletmek için tıkla ... ya meçhul sen kemer kullandın dimi ya peki o zayıflattımı
MEÇHUL' Alıntı: Benim yok ablacım alıcam da araştırıyorum🙂Ay sonunu bekliyoruz malum kartla alıcaz😀 Zayıflayabiliyormusun ablacım🙂Mesela günde kaç saat koşuyorsun?? Genişletmek için tıkla ... ya meçhul sen kemer kullandın dimi ya peki o zayıflattımı
selinakar Yeni Üye Üye 19 Ocak 2012 #22 yok ya ben evde yapamıyorum bu işi illa salona gidicem bi pskolojik baskı olucak tepemde 😀
Z zeynepkosan Yeni Üye Üye 9 Şubat 2012 #23 benimde olmuyo vallaha ankarada yaşıyorum şuan heryer kar buz zaten salonada gidemez oldum ama şöle ii bi merkez bulıyım azıcıkta havalar ısınsın hemen üye olucam havuzlu mavuzlu iyi oluyo sıkılaşıyo insan
benimde olmuyo vallaha ankarada yaşıyorum şuan heryer kar buz zaten salonada gidemez oldum ama şöle ii bi merkez bulıyım azıcıkta havalar ısınsın hemen üye olucam havuzlu mavuzlu iyi oluyo sıkılaşıyo insan