*jellibon* Daimi Üye Üye 19 Şubat 2008 #1 kosla reklamını sevmiyorum kosla reklamı kosla reklamını sevmiyorum hemde hiç. çok saçma ve uyuzca bişi. resmen kandırıyolar insanı pes diyorum bazen
kosla reklamı kosla reklamını sevmiyorum hemde hiç. çok saçma ve uyuzca bişi. resmen kandırıyolar insanı pes diyorum bazen
nisan Yeni Üye Üye 19 Şubat 2008 #2 Ce: kosla reklamını sevmiyorum neden canim melegim yaa,ben valla hatirlamiyorum suan reklam nasildi diye ama sen kotu diyorsan kotusur
Ce: kosla reklamını sevmiyorum neden canim melegim yaa,ben valla hatirlamiyorum suan reklam nasildi diye ama sen kotu diyorsan kotusur
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 19 Şubat 2008 #3 Ce: kosla reklamını sevmiyorum Çok abartarak reklam yapıyorlar ama sonuç hiç de gösterdikleri gibi mucizevi birşey olmuyor...
Ce: kosla reklamını sevmiyorum Çok abartarak reklam yapıyorlar ama sonuç hiç de gösterdikleri gibi mucizevi birşey olmuyor...
esena Aktif Üye Üye 20 Şubat 2008 #4 Ce: kosla reklamını sevmiyorum evet bencede okadar deterjanı zenciyede döksen beyazlar hatalıysam deyin
Ce: kosla reklamını sevmiyorum evet bencede okadar deterjanı zenciyede döksen beyazlar hatalıysam deyin
*jellibon* Daimi Üye Üye 20 Şubat 2008 #5 Ce: kosla reklamını sevmiyorum evet bilgem ve esena aynı fikirdeyim zenciye döksen beyazlar ve sonuç gerçekten mükemmel değil ve dün aradım rtüğü şikayet ettim
Ce: kosla reklamını sevmiyorum evet bilgem ve esena aynı fikirdeyim zenciye döksen beyazlar ve sonuç gerçekten mükemmel değil ve dün aradım rtüğü şikayet ettim
IdriL Yeni Üye Üye 21 Şubat 2008 #6 Ce: kosla reklamını sevmiyorum pembe tişörtlü adamı dövecek gibi konuşan kosla kadınından nefret ediyorum...
Ce: kosla reklamını sevmiyorum pembe tişörtlü adamı dövecek gibi konuşan kosla kadınından nefret ediyorum...
örgüm Üye Üye 21 Şubat 2008 #7 Ce: kosla reklamını sevmiyorum bazı reklamlar hakikaten berbat birde lekeçıktı olayı dikkatli bakıldığında lekeninde kaldığı görünüyor :n028:
Ce: kosla reklamını sevmiyorum bazı reklamlar hakikaten berbat birde lekeçıktı olayı dikkatli bakıldığında lekeninde kaldığı görünüyor :n028:
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 21 Şubat 2008 #8 Ce: kosla reklamını sevmiyorum Gerçekten de tam şikayetlik... En azından yeni bir reklam stratejisi bulsunlar. Bu tarz hiç hoş değil.
Ce: kosla reklamını sevmiyorum Gerçekten de tam şikayetlik... En azından yeni bir reklam stratejisi bulsunlar. Bu tarz hiç hoş değil.
*jellibon* Daimi Üye Üye 22 Şubat 2008 #9 Ce: kosla reklamını sevmiyorum evet bilgem aradım rütüğü şikayet ettim sinir oluyom dedim görmek istemiyorum dedim. benim gibi başkalarıda şikayet etse keşke de kaldırsalar yada başka bişi yapsalar teşşekür ederim paylaşımınız için
Ce: kosla reklamını sevmiyorum evet bilgem aradım rütüğü şikayet ettim sinir oluyom dedim görmek istemiyorum dedim. benim gibi başkalarıda şikayet etse keşke de kaldırsalar yada başka bişi yapsalar teşşekür ederim paylaşımınız için
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 22 Şubat 2008 #10 Ce: kosla reklamını sevmiyorum bende katılıyorum arkadasım sana