fırtına Yeni Üye Üye 9 Aralık 2008 #1 köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım :D:D:D HOŞGELDİNİZ KANATSIZ MELEKLER merhaba meleklerim nassınız eyisiniz inş. 😀 :kızılötesi: köşemde herşey mevcut sonra demeyin geldikte aç kaldık diye kesinlikle kabul etmem aslaaa Son düzenleme: 27 Şubat 2009
HOŞGELDİNİZ KANATSIZ MELEKLER merhaba meleklerim nassınız eyisiniz inş. 😀 :kızılötesi: köşemde herşey mevcut sonra demeyin geldikte aç kaldık diye kesinlikle kabul etmem aslaaa
dionisya Yeni Üye Üye 9 Aralık 2008 #2 Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 dipçik gibiyeemmm fırtınam hayırlı olsun bebişiiiiimmmmm 😀
Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 dipçik gibiyeemmm fırtınam hayırlı olsun bebişiiiiimmmmm 😀
semazen Yeni Üye Üye 10 Aralık 2008 #3 Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 Köşen hayırlı olsunnn.... Bu çiçekler senin için 🙂
Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 Köşen hayırlı olsunnn.... Bu çiçekler senin için 🙂
fırtına Yeni Üye Üye 10 Aralık 2008 #4 Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 sağolasın diooo 😀
fırtına Yeni Üye Üye 10 Aralık 2008 #5 Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 çok tşkkr ederim semazen çiçekler senin kadar hoş 🙂
Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 çok tşkkr ederim semazen çiçekler senin kadar hoş 🙂
yağmur_damlası Yeni Üye Üye 10 Aralık 2008 #6 Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 köşen hayırlı olsun cnm🙂
fırtına Yeni Üye Üye 11 Aralık 2008 #7 Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 tşkkr ederim kelebeğim 😀
Gülümseme Yeni Üye Üye 17 Aralık 2008 #8 Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 hayırlı olsun canım. bunada çok güldüm belirtmeden geçemicem. köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀
Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 hayırlı olsun canım. bunada çok güldüm belirtmeden geçemicem. köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀
ZiLaN Yeni Üye Üye 17 Aralık 2008 #9 Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 köşen hayırlı uğurlu olsun,köşeyi dönmem ümidiyle..
Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 köşen hayırlı uğurlu olsun,köşeyi dönmem ümidiyle..
*jellibon* Daimi Üye Üye 17 Aralık 2008 #10 Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 köşen hayırlı olsun canım umarrım köşeyi dönersin canım hayırlısıyla 😀 hayırlı köşe dönmeler
Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 köşen hayırlı olsun canım umarrım köşeyi dönersin canım hayırlısıyla 😀 hayırlı köşe dönmeler