korkuyorum artık...
ne olur bana yardım edin kafamda yüreğimde artık hiç bişeyden anlamıo... sevdiğim adamla ne zaman buluşup bir araya gelsem sürekli yanımda başka kızlara bakıo en sonunda dayanamayıp ona başkalarına bakcaksan yanıma gelme dedim çünkü benim olan o gözlerle başkalrına bakıyordu ki benim yanımda bana dediği tek cümle onlara bakıom ama boş... ne demek istediğini anlamadım yada anlamak istemedim tek bildiğim canım acıyor ve korkuyorum artık sevdiğimle 1,5 yıldır cıkıom eskiden baktıgında kızlara sorardım ona oda bana yolda yürüyom napim nasıl yürüyeyim diyordu.. o an onu anlamaya calışıyordum her ne kadar buna yüreğim inanmasa da ona hak veriyordum ama şimdi baktıgında aldıgım cevaplar çook değişti..hele dün buluşmuştuk karşımızdan bir kız geciyodu bana tanıyıp tanımadıgımı sordu bnde tanıyom dedim oysa kızı tanımıyordum bana dediği kelime beni tanıştırsana oldu o kelimeyi duydugum anda elim ayagım boşaldı benim sevdiğim bunu nası derdi bana saatlerce kafa yordum hatayı onda deil kendim de aradım kendimi hiç tanımadıgım bir kızla kıyasladım sol yanım acıyo canımdan can kopuyo sanki.. beni üzdüğünün farkına varıp gönlümü almaya calışsada içim düşünmekten kendine sorular sormaktan vazgecmio ne kadar düşünsemde işin içinden cıkamadım ben sevdiğimle gecirdiğim her günü 5 sene olarak yaşadım çünkü onla herşei yaşadım acıyı kederi herşei biz resmen başkalrına karşı savaştık birbirimiz için offf yaşadıklarımızı düşününce bu nasıl olur diyorum aslında bu yaptıgı beni kırdı off durdu kafam resmen bana yardım edin ltfn şimdiden teşekürler...hepinize...