Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 25 Nisan 2008 #381 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 köriiiiiiiiiii nerelerdesin özledim seni hala cok calisiyormusun...
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 köriiiiiiiiiii nerelerdesin özledim seni hala cok calisiyormusun...
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 25 Nisan 2008 #382 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 okul varmi hala ayyy geleceksen gel artik....
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 25 Nisan 2008 #383 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 sen hediye almadan gelmeyeceksin🙂
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 25 Nisan 2008 #384 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 hala yoksun yani birkactane hediye daha... sen benim melegimsin....
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 hala yoksun yani birkactane hediye daha... sen benim melegimsin....
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 26 Nisan 2008 #385 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 iyi geceler canim ablam...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 26 Nisan 2008 #386 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 hepinizden özür dillerim meleklerim, uzun zamandir giremiyorum. Sadece ders calisiyorum ve ise gidiyorum.... Neyse nasilsiniz meleklerim??? cok özledim sizleri hepinizi seviyorum.
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 hepinizden özür dillerim meleklerim, uzun zamandir giremiyorum. Sadece ders calisiyorum ve ise gidiyorum.... Neyse nasilsiniz meleklerim??? cok özledim sizleri hepinizi seviyorum.
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 26 Nisan 2008 #387 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Yesilim beni unutmamissin tsk ederim... Cook seviyorum seni...
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 26 Nisan 2008 #388 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 keyifli hatfa sonları dilerim🙂
C _C_E_Y_L_A_N_ Forum Okuru 28 Nisan 2008 #389 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 hayirli olsun kösen canim..