zeyna Yeni Üye Üye 14 Şubat 2008 #231 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 sevgililer günün kutlu olsun canım
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 14 Şubat 2008 #232 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederim birtanem, seninde sevgililer günününü kutluyorum...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 14 Şubat 2008 #233 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 ms_enemy' Alıntı: canım arkadaşım köşemi hiç yanlız bırakmamıssın... çok mutlu oldum bendee senii çok özledim. artık buradayım.. bol bol görüşücez yine eskisi gibi 🙂 Genişletmek için tıkla ... Haklisin canim benim, ne yapim bir hafta icinde abim babam ameliyat olacak, is saatlerimde degisti bu hafta icinde... ama haftasonu insallah görüsürüz... Birtanesin canim arkadasim benim...
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 ms_enemy' Alıntı: canım arkadaşım köşemi hiç yanlız bırakmamıssın... çok mutlu oldum bendee senii çok özledim. artık buradayım.. bol bol görüşücez yine eskisi gibi 🙂 Genişletmek için tıkla ... Haklisin canim benim, ne yapim bir hafta icinde abim babam ameliyat olacak, is saatlerimde degisti bu hafta icinde... ama haftasonu insallah görüsürüz... Birtanesin canim arkadasim benim...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 14 Şubat 2008 #234 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 esena' Alıntı: SEVGİLİER GÜNÜN KUTLU VE MUTLU OLSUN HEP SEVENLERİNLE OL Genişletmek için tıkla ... Tsk ederim canim benim, senin de sevgililer gününü en icten dileklerimle kutluyorum....
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 esena' Alıntı: SEVGİLİER GÜNÜN KUTLU VE MUTLU OLSUN HEP SEVENLERİNLE OL Genişletmek için tıkla ... Tsk ederim canim benim, senin de sevgililer gününü en icten dileklerimle kutluyorum....
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 14 Şubat 2008 #235 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 minik melek' Alıntı: aşkınızın daim olması dileğiyle sevgililer gününüz kutlu olsun Genişletmek için tıkla ... Tsk ederim canim benim insallah hep sevgimiz daim olur 🙂 seninde sevgililer günün kutlu olsun birtanesi...
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 minik melek' Alıntı: aşkınızın daim olması dileğiyle sevgililer gününüz kutlu olsun Genişletmek için tıkla ... Tsk ederim canim benim insallah hep sevgimiz daim olur 🙂 seninde sevgililer günün kutlu olsun birtanesi...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 14 Şubat 2008 #237 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 sevgililer günün kutlu olsun köricim hep mutlu ol canım
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 14 Şubat 2008 #238 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 CEMOŞ' Alıntı: sevgililer günün kutlu olsun köricim hep mutlu ol canım Genişletmek için tıkla ... Tsk ederim canim benim...
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 CEMOŞ' Alıntı: sevgililer günün kutlu olsun köricim hep mutlu ol canım Genişletmek için tıkla ... Tsk ederim canim benim...
kroçe Yeni Üye Üye 14 Şubat 2008 #239 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 hepinize selamlar hayırlı akşamlar
ms_enemy Yeni Üye Üye 14 Şubat 2008 #240 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 canım arkadaşım seni çok özledim.. 🙂