K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 28 Kasım 2007 #1 Kördügümün kösesi olsun burada:) Merhaba canim Meleklerim burasida benim kösem olsun istedim:becky: Benim kösemi istediginizi yazabilirsiniz, yada en güzel resimlerinizi buraya ekleyebilirsiniz, yadaaaa sohbet ederiz tabiii isterseniz... Benim kösemede ugramayi unutmayin ok????
Merhaba canim Meleklerim burasida benim kösem olsun istedim:becky: Benim kösemi istediginizi yazabilirsiniz, yada en güzel resimlerinizi buraya ekleyebilirsiniz, yadaaaa sohbet ederiz tabiii isterseniz... Benim kösemede ugramayi unutmayin ok????
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 28 Kasım 2007 #2 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Bugün Internete dolasirken bu Resime rastladim ve cok hosuma gitti, buraya eklemek istedim, sizlerinde resimlerinizi düsüncelerinizi herseyi beklerim iste...
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Bugün Internete dolasirken bu Resime rastladim ve cok hosuma gitti, buraya eklemek istedim, sizlerinde resimlerinizi düsüncelerinizi herseyi beklerim iste...
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 29 Kasım 2007 #3 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 canım köşen hayırlı olsun bol paylaşımlar ve ziyaretçiler dilerim sana😉
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 canım köşen hayırlı olsun bol paylaşımlar ve ziyaretçiler dilerim sana😉
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 29 Kasım 2007 #4 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederim kimsecikler ugramiyor yanima yaaaa ;( Son düzenleme: 30 Kasım 2007
A AnG£lina Forum Okuru 30 Kasım 2007 #5 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 kördüğümm ben geldimmmmm canım köşen hayırlı olsun bende bi yuvarlak açacam beklerim mucaksss🙂
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 kördüğümm ben geldimmmmm canım köşen hayırlı olsun bende bi yuvarlak açacam beklerim mucaksss🙂
M Misafir Forum Okuru 30 Kasım 2007 #6 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 köşen hayırlı uğurlu olsun allah dörtköşelik etsin seni inş
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 30 Kasım 2007 #7 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Hepiniz hosgeldiniz, herzaman beklerim kahveyede buyrun...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 30 Kasım 2007 #8 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Kördüğüm köşen hayırlı olsun canım, misafirin bol olsun, muhabbetin eksin olmasın... 🙂
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Kördüğüm köşen hayırlı olsun canım, misafirin bol olsun, muhabbetin eksin olmasın... 🙂
N nesrinsultan Yeni Üye Üye 30 Kasım 2007 #9 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 kördüğüm,köşen hayırlı olsun canım.
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 30 Kasım 2007 #10 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederim hepinize bu köse sizin sayenizde senlenecek haberiniz olsun....
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederim hepinize bu köse sizin sayenizde senlenecek haberiniz olsun....