SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 23 Ocak 2008 #1 kör noktanızı test edin sağ gözünüzü eliniz le kapatın siyah yıldıza bakarak monitöre yavaş yavaş yaklaşın kör noktanıza geldiğinizde kırmızı yıldız kaybolacaktır
sağ gözünüzü eliniz le kapatın siyah yıldıza bakarak monitöre yavaş yavaş yaklaşın kör noktanıza geldiğinizde kırmızı yıldız kaybolacaktır
HİDOŞ Aktif Üye Üye 25 Ocak 2008 #2 Ce: kör noktanızı test edin ya hakikaten öyle olduda anlamadım ben böyle onuca ne olmuş oldu şimdi
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 25 Ocak 2008 #3 Ce: kör noktanızı test edin kör oldum hakkatten kayboldu eline sağlık
ms_enemy Yeni Üye Üye 25 Ocak 2008 #4 Ce: kör noktanızı test edin anaaa kaybolduu vallaaaaa kırmızı yıldız 😀
mislinay Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #7 Ce: kör noktanızı test edin arkadaşlara ktılıyom bende kör oldumda monitöre iyice yanaşın yıldız geri geliyo emeğine sağlık
Ce: kör noktanızı test edin arkadaşlara ktılıyom bende kör oldumda monitöre iyice yanaşın yıldız geri geliyo emeğine sağlık
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 7 Şubat 2008 #8 Ce: kör noktanızı test edin ya monitöre yaklaşmaktan canım çıktı ama yinede o yıldız kaybolmadı niyeki bendemi bir tuhaflık var acaba😀
Ce: kör noktanızı test edin ya monitöre yaklaşmaktan canım çıktı ama yinede o yıldız kaybolmadı niyeki bendemi bir tuhaflık var acaba😀