Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Evet kaldırımda yürürken ayakkabımızın taze köpek kakasına batması kötü gerçekten benim de köpeğim var ve dikkat ediyorum yalnız çimene çayıra yapınca o kullanacağım naylonu çöple beraber doğaya karıştırmaktan utanıyorum fakat uzaktan geçen duyarlı(!) teyzenin üzerine tez yazacak kadar ayrıntılı araştırmalarını dinlemeye de bünyem elvermiyor ve sıkıldım köpekleri sevmeyip "gözüm görmesin de cehenneme kadar yolu var itlerin" düşüncesiyle şehirlerden atıp ölüme terk etmek isteyen insanlardan. "Birinin çişiyle başemedik,diğerinin yaramazlıklarından komşular rahatsız oldu,başka kişilere sahiplendirdik" demenizden hayvanlara bakış açınız anlaşılıyor zaten sizin de. Hayvan besleyecek şartlara sahip değilseniz birkaç günlük tatmin için sefil etmeyin garibanları. Evet herkes hayvan sevmek zorunda değil, ben de takıntılı insanları sevmiyorum fakat onları hayatımın içine sokmadan ve saygı göstererek aynı toplum içerisinde sorunsuz bir şekilde yaşıyorum. Sevmedikleriniz için size de aynı şeyi yapmanızı tavsiye ediyorum... Bu arada kuş örneği mübalağaydı, bu kadar ciddiye alacağınızı düşünmedim de demek varmış insanlarımızda o potansiyeli taşıyanlar