ARZUHAL Yeni Üye Üye 20 Ekim 2008 #2 Cevap: Konyanın melekleri . Ben varim cancagizim...Bu arada Hosgeldin aramiza...Keyifli forumlar canim. 🙂 .
Cevap: Konyanın melekleri . Ben varim cancagizim...Bu arada Hosgeldin aramiza...Keyifli forumlar canim. 🙂 .
H hulya1642 Forum Okuru 10 Haziran 2009 #3 Cevap: Konyanın melekleri merhaba konyalılar..bende konya/Akşehirliyim...18 senedir memleketimizden uzaktayız..Akşehirin tandır kebabını ve pidelerini çok özledik..ailemle hep konuşuruz olsada yesek diye...:mery: Moderatör tarafında düzenlendi: 28 Haziran 2010
Cevap: Konyanın melekleri merhaba konyalılar..bende konya/Akşehirliyim...18 senedir memleketimizden uzaktayız..Akşehirin tandır kebabını ve pidelerini çok özledik..ailemle hep konuşuruz olsada yesek diye...:mery:
gamzelii Yeni Üye Üye 25 Temmuz 2009 #5 Slm melekler bende artık Konyalı sayılırım.Eşim Konya Karataylı bende artık Konyalı oldum ve Konyayı çok seviorum ama eşimin görevi dolayısıyla şuan Şırnak Silopideyim bayramı 4 gözle bekliyorumm...
Slm melekler bende artık Konyalı sayılırım.Eşim Konya Karataylı bende artık Konyalı oldum ve Konyayı çok seviorum ama eşimin görevi dolayısıyla şuan Şırnak Silopideyim bayramı 4 gözle bekliyorumm...
NaZMeLeK Yeni Üye Üye 26 Temmuz 2009 #7 ben de konyalı bir melişim meleklerim...hepinize iyi eğlenceler ve iyi paylaşımlar.öpüldünüz