M =MeRVe= Yeni Üye Üye 17 Şubat 2009 #2 Cevap: Konya Melekleri Burdayım ben diğerlerini biLmem xD Sen Konya'mın neresindensin ?
=ZaMaN= Yeni Üye Üye 4 Mart 2009 #4 Cevap: Konya Melekleri ben konya beyşehirdenim ama merkezde yaşıyorum sen nerdensin merve?? 3 melekcik mi konyalı =)
Cevap: Konya Melekleri ben konya beyşehirdenim ama merkezde yaşıyorum sen nerdensin merve?? 3 melekcik mi konyalı =)
fatosh Yeni Üye Üye 6 Mart 2009 #5 Cevap: Konya Melekleri slm konya'min melekleri sizlerle tanismak istiyorum ama sizlerde isterseniz? ben yurtdisinda yasiyorum selamlar
Cevap: Konya Melekleri slm konya'min melekleri sizlerle tanismak istiyorum ama sizlerde isterseniz? ben yurtdisinda yasiyorum selamlar
ormangülü Yeni Üye Üye 6 Mart 2009 #6 Cevap: Konya Melekleri Melek miyim neyim ama Seydisehirliyim 🙂)
=ZaMaN= Yeni Üye Üye 6 Mart 2009 #7 Cevap: Konya Melekleri ben konyadayım beyşehirliyim orman gülü seydişehiride çok ii bilirim=)...gonyamın daşı doprağı ayrı gözellll
Cevap: Konya Melekleri ben konyadayım beyşehirliyim orman gülü seydişehiride çok ii bilirim=)...gonyamın daşı doprağı ayrı gözellll
ormangülü Yeni Üye Üye 6 Mart 2009 #8 Cevap: Konya Melekleri Haklisin Zaman, bir baskadir benim memleketim.. Ayrica imzandaki yazi cok hosuma gitti .
Cevap: Konya Melekleri Haklisin Zaman, bir baskadir benim memleketim.. Ayrica imzandaki yazi cok hosuma gitti .
HaYaL Daimi Üye Üye 7 Mart 2009 #9 Cevap: Konya Melekleri Ben konyalı değilim ama konyada yaşıyorum melişler 🙂
=ZaMaN= Yeni Üye Üye 8 Mart 2009 #10 Cevap: Konya Melekleri teşekkür ederim orman gülü keşke o yazı gerçek olmasaydı ama malesef o haldeyiz...=( fallen angel sende yarı konyalı sayılırsın yav🙂 eş için mi yoksa iş için mi konyadasın? 😀 ( biraz komik oldu ama? 🙂 )
Cevap: Konya Melekleri teşekkür ederim orman gülü keşke o yazı gerçek olmasaydı ama malesef o haldeyiz...=( fallen angel sende yarı konyalı sayılırsın yav🙂 eş için mi yoksa iş için mi konyadasın? 😀 ( biraz komik oldu ama? 🙂 )