MEÇHUL Daimi Üye Üye 25 Haziran 2009 #121 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 kalem,sevgi,ışık,hırçın. Sevgi çok hırçın bir kız ışıklı kalemimi kırdı:hıh: Güller,tv,sıcak,dondurma
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 kalem,sevgi,ışık,hırçın. Sevgi çok hırçın bir kız ışıklı kalemimi kırdı:hıh: Güller,tv,sıcak,dondurma
HaYaL Daimi Üye Üye 25 Haziran 2009 #122 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 Tv izlerken Kucağımda güller vardı sonra çok sıcak oldu ben de dondurma yedim 😀 El,fare,ikiz,mont....😀
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 Tv izlerken Kucağımda güller vardı sonra çok sıcak oldu ben de dondurma yedim 😀 El,fare,ikiz,mont....😀
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 26 Haziran 2009 #123 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 Elimi bi attimki, ikiz olan iki tane fare, montumu giymemle tüydüm Karpuz, Pc, dondurma , yilan
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 Elimi bi attimki, ikiz olan iki tane fare, montumu giymemle tüydüm Karpuz, Pc, dondurma , yilan
KIVILCIM Yeni Üye Üye 26 Haziran 2009 #124 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 karpuzumu yedikten sonra, elime dondurmamı alıp pc başına geçipmelekler mekanına bir göz atarkeennnnn ,, birde ne göreyim masamın altına kocamaannn bir yılan telefon , ayna , kitap , cımbız
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 karpuzumu yedikten sonra, elime dondurmamı alıp pc başına geçipmelekler mekanına bir göz atarkeennnnn ,, birde ne göreyim masamın altına kocamaannn bir yılan telefon , ayna , kitap , cımbız
HaYaL Daimi Üye Üye 26 Haziran 2009 #125 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 Kitap okurken aynaya bakarak cımbızla kaşlarımı alıyordum telefonum çaldı 😀 Kamera,yumurta,sütlaç,atlamak...
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 Kitap okurken aynaya bakarak cımbızla kaşlarımı alıyordum telefonum çaldı 😀 Kamera,yumurta,sütlaç,atlamak...
MEÇHUL Daimi Üye Üye 26 Haziran 2009 #126 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 Kamera,yumurta,sütlaç,atlamak... Arkadaşım pc nin kamerasından sütlaç tarifi verdi.İçine yumurta ko<yulmuyormuş😀 Kızı da ip atlıyordu Kedi,,,müzik,,,dans,,yağmur
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 Kamera,yumurta,sütlaç,atlamak... Arkadaşım pc nin kamerasından sütlaç tarifi verdi.İçine yumurta ko<yulmuyormuş😀 Kızı da ip atlıyordu Kedi,,,müzik,,,dans,,yağmur
PaSikA Yeni Üye Üye 26 Haziran 2009 #127 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 Kedi,,,müzik,,,dans,,yağmur dışardaki kediler yağan yağmurun çıkardığı müzikle dans ediyordu (ayy cümleye bak iğrenç) dosya, fanila, kurt, toka
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 Kedi,,,müzik,,,dans,,yağmur dışardaki kediler yağan yağmurun çıkardığı müzikle dans ediyordu (ayy cümleye bak iğrenç) dosya, fanila, kurt, toka
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 27 Haziran 2009 #128 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 Dosyalarimin arasinda kurtlar vardi, bunlar ayni zamanda benim fanilami ve tokalarimida sarmislar 😕😕😕 😀 bulut, hali, nar, tornavida
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 Dosyalarimin arasinda kurtlar vardi, bunlar ayni zamanda benim fanilami ve tokalarimida sarmislar 😕😕😕 😀 bulut, hali, nar, tornavida
HaYaL Daimi Üye Üye 27 Haziran 2009 #129 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 bulut, hali, nar, tornavida Tornavidayla halıyı döverken bulutlar karardı ve nar yağmaya başladı 😀 kırmızı,düdük,havalı,fındık...
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 bulut, hali, nar, tornavida Tornavidayla halıyı döverken bulutlar karardı ve nar yağmaya başladı 😀 kırmızı,düdük,havalı,fındık...
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 27 Haziran 2009 #130 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 Havali havali gezerken, bir findik gördüm, pesinden kirmizi düdük öttürdüm 😀 nikah, televizyon, ögretmen, lamba 🙂
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 Havali havali gezerken, bir findik gördüm, pesinden kirmizi düdük öttürdüm 😀 nikah, televizyon, ögretmen, lamba 🙂