AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 22 Nisan 2009 #111 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 kızarmış+karın ğarısı+uyku+diş fırçası Kızarmıs tavukları löp löp goturdukten sonra şiddetli karın agrısı yaptı bunun uzerine belki iyi gelir diye yeni diş fırcamla dişlerimi fırcaladım birde baktımkiii uyku hazretlerim gelivermiş, hemencecik yatagıma kostum ve nen nennn yapıverdim 🙂 ninni - köy - peri - kurabiye 🙂
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 kızarmış+karın ğarısı+uyku+diş fırçası Kızarmıs tavukları löp löp goturdukten sonra şiddetli karın agrısı yaptı bunun uzerine belki iyi gelir diye yeni diş fırcamla dişlerimi fırcaladım birde baktımkiii uyku hazretlerim gelivermiş, hemencecik yatagıma kostum ve nen nennn yapıverdim 🙂 ninni - köy - peri - kurabiye 🙂
Cimcime_Prenses Üye Üye 22 Nisan 2009 #112 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 mini peri kurabiye köyünde gezintiye çıkmış. karşısına kurabiye canavarı elmalı kurabiye gelmiş. sonra mini peri kaçmış 😀 şeker cips çikolata dondurma 😀
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 mini peri kurabiye köyünde gezintiye çıkmış. karşısına kurabiye canavarı elmalı kurabiye gelmiş. sonra mini peri kaçmış 😀 şeker cips çikolata dondurma 😀
PaSikA Yeni Üye Üye 23 Nisan 2009 #113 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 şeker cips çikolata dondurmayı löp löp götürürsen alimallah şişko olursun çerçeve, radyo, çorap, gömlek
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 şeker cips çikolata dondurmayı löp löp götürürsen alimallah şişko olursun çerçeve, radyo, çorap, gömlek
cαмeℓiα Yeni Üye Üye 23 Nisan 2009 #114 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 cerceveye bakarken radyo yere dusunce corap gordum ve gomlek😀 neden , uzak , sandalye , supurge😀
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 cerceveye bakarken radyo yere dusunce corap gordum ve gomlek😀 neden , uzak , sandalye , supurge😀
MEÇHUL Daimi Üye Üye 23 Nisan 2009 #115 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 sandalyeye çıkınca süpürge uzak kaldı neden ama ya😀 bebek...rüya...dua...kalp
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 sandalyeye çıkınca süpürge uzak kaldı neden ama ya😀 bebek...rüya...dua...kalp
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 23 Nisan 2009 #116 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 bebek...rüya...dua...kalp Dün rüyamda bir bebeğimin oldugunu gördüm inşallah kalpten dualarım kabul olurda bebeğim rüyamda değilde gerçekte gelir.... börek kapı duvar halı
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 bebek...rüya...dua...kalp Dün rüyamda bir bebeğimin oldugunu gördüm inşallah kalpten dualarım kabul olurda bebeğim rüyamda değilde gerçekte gelir.... börek kapı duvar halı
MEÇHUL Daimi Üye Üye 22 Haziran 2009 #117 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 börek kapı duvar halı Akşama börek yaptım tabağa koyup masaya görürken halı kaydı düştüm kafamı duvara kolumu kapıya çarptım bulaşık.balkon.çay.sinir.
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 börek kapı duvar halı Akşama börek yaptım tabağa koyup masaya görürken halı kaydı düştüm kafamı duvara kolumu kapıya çarptım bulaşık.balkon.çay.sinir.
€zg! Yeni Üye Üye 25 Haziran 2009 #118 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 Balkonu yıkarken aklıma bulaşıklar geldi,çay demledim içtim kendime geldim. örgü,şömine,kahve,sıcak
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 Balkonu yıkarken aklıma bulaşıklar geldi,çay demledim içtim kendime geldim. örgü,şömine,kahve,sıcak
D denizoyku Yeni Üye Üye 25 Haziran 2009 #119 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 şöminenin kemarında sıcak bir kahve içerken annemin benim için ördüğü örğüyü görüp duygulandım.. masa, şemsiye, hüzün, yalan
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 şöminenin kemarında sıcak bir kahve içerken annemin benim için ördüğü örğüyü görüp duygulandım.. masa, şemsiye, hüzün, yalan
S su.ay Yeni Üye Üye 25 Haziran 2009 #120 Cevap: kolaysa cümle kur🙂 masanın üstündeki şemsiyeyi aldım.yalan söyledğini anlayınca hüzünlendim.kendimi dışarı attım kalem,sevgi,ışık,hırçın.
Cevap: kolaysa cümle kur🙂 masanın üstündeki şemsiyeyi aldım.yalan söyledğini anlayınca hüzünlendim.kendimi dışarı attım kalem,sevgi,ışık,hırçın.