rokoko nakışı rokoko tatlısı kolay el nakışı dönemi kıyafetleri
Malzemeler :
2 p. kakaolu bisküvi , 1 su b. krema, 1 p. vanilya, 1 su b. pudra şekeri, 1 su b. fındık, 1 çay b. kuru üzüm, 1 limon kabuğu rendesi
100 gr bitter çikolata
Kıvamını ayarlamak için:
süt
Üzeri için:
kakao
iyice parçalayıp ufalayın.Üzerine erimiş çikolatayı,kremayı,pudra şekerini,kırılmış fındıkları,kuru üzümü,
limon kabuğu rendesini ekleyip iyice karıştırın.Süt ilave ederek elle şekillenecek bir kıvama getirin. Daha sonra içine streç
film serilmiş kalıplara paylaştırıp elinizle bastırın. Dolabınızın buzluk bölümünde en az 1 saat dinlendirin. Daha sonra ters
çevirerek kalıplardan çıkartın.Üzerine bolca kakao eleyin. Soğuk servis yapın. Hem çok pratik hem de çok lezzetli bir yaz
tatlısı..