B
ben ne yapacağım?
Forum Okuru
kocam beni kız kardeşimle aldatıyor yardım
arkadaşlar çok zor durumdayım . nasıl anlatacağımı bilemiyorum. bundan 3 ay önce doğum yaptım kardeşim yanımda kaldı 15 gün sonra gitti. o zamanlar eşimle birlikte geç saatlere kadar oturuyordu. ben yatak odasında uyuyordum.gece bebeğim ağladı emzirmeye kalktım baktım eşim yanımda değil. saat 3 civarlarıydı bebekle birlikte salona gittim ikisi hala oturuyorlardı. kardeşim sabahı gitti gittikten 5 gün sonra geri geldi ve tekrar gitti en son dün gece bendeydi. gece lavaboya kalktım baktım yine eşim yanımda değil .içime şüphe düştü yavaşça antrede ilerledim eşimle kardeşimin salondaki koltukta öpüştüğünü gördüm.kanım dondu yavaşça odama geri döndüm rüya olmasını diledim . yatağımda sessizce ağladım ne yapacağımı bilmiyorum .sabaha kadar uyumadım eşim saat 5 gibi yatağa geldi kardeşim kahvaltı hazırladı masaya oturmadım canım istemiyor dedim kardeşm evden çıktı eşimde işe gitti . evde saatlerdir ne yapacağımı düşünüyorum bebeğim var biri sözde kardeşim diğeri kocam 🙁 ne olur bana akıl verin ben ne yapacağım kendimi öldürmeyi bile düşündüm ama bebeğime kıyamadım onu annesiz bırakmak istemedim.