R
rmzavstrya
Forum Okuru
Kocam beni başka bir erkekle aldatıyor
Kocam Beni Başka Bir Erkekle Aldatıyor Arkadaşlar söze nereden ve nasıl başlayacağımı inanın bilmiyorum. 9 yıllık evliyim her evlilik gibi inişli çıkışlı bir ilişkimiz var. Yurt dışında oturuyoruz burada hiç akrabam yok. Bu nedenle sizinle paylaşmak istedim. bir hafta önce eşimin whatsabını karıştırdım bir erkekle yazışmıştı konuşmaları çok tuhaftı . Düzenli olarak takip ettim yazışmaları adam ona çıplak resimlerini yollamıştı .
İğrenç yazışmalar vardı ben işin cinsellik boyutunda olduğunu düşünürken duygusal bağlamdada biribirlerine bir şeyler yazmışlar birlikte yaşayalım özlüyorum seni gibi tüylerim diken diken oldu 2 çocuğum var ben kime ne anlatıcam ne yapıcam inanın bilmiyorum . Aldatan kadın olsa belki af ederdim bu durum beni ondan iyice soğuttu tiksiniyorum ondan ben şimdi ne yapacağım
KOCAM BENİ BAŞKA BİR ERKEKLE ALDATIYOR Olsa kendinizi benim yerime koyun kızlar sizler ne yaparsınız ? Lütfen bana bir akıl verin.
İğrenç yazışmalar vardı ben işin cinsellik boyutunda olduğunu düşünürken duygusal bağlamdada biribirlerine bir şeyler yazmışlar birlikte yaşayalım özlüyorum seni gibi tüylerim diken diken oldu 2 çocuğum var ben kime ne anlatıcam ne yapıcam inanın bilmiyorum . Aldatan kadın olsa belki af ederdim bu durum beni ondan iyice soğuttu tiksiniyorum ondan ben şimdi ne yapacağım
KOCAM BENİ BAŞKA BİR ERKEKLE ALDATIYOR Olsa kendinizi benim yerime koyun kızlar sizler ne yaparsınız ? Lütfen bana bir akıl verin.
Moderatör tarafında düzenlendi: