gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 2 Eylül 2010 #6 orkide' Alıntı: herşeyim Genişletmek için tıkla ... ama ben diyecektim bunu yaa orkidemm neyse aramızda lafıı olmazz.... bencee kocaa nefesss demektir o olmadan nefes alamazsınn.....
orkide' Alıntı: herşeyim Genişletmek için tıkla ... ama ben diyecektim bunu yaa orkidemm neyse aramızda lafıı olmazz.... bencee kocaa nefesss demektir o olmadan nefes alamazsınn.....
orkide Aktif Üye Üye 2 Eylül 2010 #7 iwet iwet katılıoyomcnm sana benimde nefesim havamsuyum oksijenimmm herşeyimmm ulennn 😀
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 2 Eylül 2010 #8 orkide' Alıntı: iwet iwet katılıoyomcnm sana benimde nefesim havamsuyum oksijenimmm herşeyimmm ulennn 😀 Genişletmek için tıkla ... yürüü orkidemmm kim tutar senii beee
orkide' Alıntı: iwet iwet katılıoyomcnm sana benimde nefesim havamsuyum oksijenimmm herşeyimmm ulennn 😀 Genişletmek için tıkla ... yürüü orkidemmm kim tutar senii beee
B blackrose79 Üye Üye 27 Eylül 2014 #9 bazı hatun kişilerin 'iyi birşey olsa adı gonca olurdu dedikleri' erkek kişisi
meleq06 Yeni Üye Üye 9 Eylül 2015 #10 Destegim derdim ayni zamanda dermanim gelecegim kisacasi hayatm o 🙂