Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

ben geçen ay çatlatıcı iğne olmamıştım kendi çatlamıştı.bu ay iğneyle çatlar heralde ikiside.umarım 🙂sağ kasığım çok ağrıyo bide ara ara karnım sendede olmuşmuydu bu belirtiler?

iğneden sonra 36 saat sonra çalışma yapıyordum ben ..iki ay kullandım ikisinde de çalışmadan sonra ayağa kalkamadım çok fena kasık ağrım oldu ama 3-4 saat dinlenince geçti ..sanırım iğnenin etkisi idi

evet bende aynı şeyi yaşadım.ya benim iğneden 17 saat sonra şeffaf akıntım oldu.sadece birgün şuan kremsiye dönüştü.geçen ay 1 hafta falan sürmüştü o akıntı aklıma takıldı bu ay sadece 1 gün sürdü sonra durdu.neden ki?sizin kaç gün sürüyo?

şeffaf akıntıyumurtlama akıntısı ,kremsi olan da adete yakın oluyor bim bildiğim ..bende yumurtlama akıntısı bir gün en fazla iki gün sürüyor ..diğer beyaz kremsi olan da adete yakın geliyor

Kızlar merhaba. Hamilşe kalmaya çabalayanlara Mevlam yardım etsin. Biraz mesaj okudum buradan Gamiş in yazdıklarını gördüm. Canım inş hamile kalırsın.
Ben bu ay klomene başladım doktor konrolüne gittim derken ne olsun... Sen ilacı yanlış kullanmışsın dedi bana yıkıldım. Bu ay da çöpe gitti. Günde bir kez içmiştim 2 kez almam gerekliymiş. Ultrasonda baktı yumurtaların gelişmemiş dedi. Ağladım ordan çıkınca. Normal ilişkinize devam edin adet olursan yine 3.günü gel dedi.Ya eczacı öyle bir yazmış ki saü olsun kutunun üstüne... 2 diye bir şey yok. Hep aksilikler beni buluyor. Ya doktorum tatile gider ya böyle bir şey olur...
Aslında kilo verebilsem galiba kendiliğinden normale dönücek bu yumurtlama düzeni. Ama bu bir kısır döngü zayıflayamıyorum. Burada klomen kullanan arkadaşlar... Kilo fazlalığı hepiniz yaşıyor musunuz?
Benim ne kadar zayıf tanıdığım varsa neden sonra evlendiler şimdi 4 veya 5 aylık hamileler.

Rüyamda ikinci kez erkek bebek sahibi olduğumu gördüm. Bu mübarek Ramazan ayında Allahım dileğimi versin. Dualarınızın arasına beni de katın ne olur.

geçmiş olsun ama üzülme hayırlısı olsun ..
aslında klomen günde bir tane de kullanılıyor amasende yumurtlama sorunu varsa iki tane alman gerekmiş olabilir ..
ben ilk başldığımda günde bi tane kullandım iki yumurtam oldu ..
sonraki ay iki tane kullandım üç yumurtam oldu ..
yani yumurtlama sorunu olmayana önce bir taneden başlatıp artırıyorlar

şeffaf akıntıyumurtlama akıntısı ,kremsi olan da adete yakın oluyor bim bildiğim ..bende yumurtlama akıntısı bir gün en fazla iki gün sürüyor ..diğer beyaz kremsi olan da adete yakın geliyor

yumurtlama akıntısı bitince ardından kremsi geliyor.benim geçen ay 1 hafta kadar sürmüştü şeffaf akıntı bu ay 1 gün geldi sadece neyseee yumurtlama olmuştur herhalde.13 gün sonra görcez 🙂

olur canım senide katarız.üzme kendini hayırlısı böyleymiş.