Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

Kız ne güzel demişsin. Çok tuttum bu fikri, antalyada olan varsa, beraber gidek tüp bebeğe😀 Ben bu ay başlıyorum inşallah

yaaa ne güzel olurdu hep birlikte gitmemiz
düşünsene hepimiz aynı anda tüp bebeğe girmşiz aynı anda transefer yapılıyor weeeee hepimiz hamileyiz.9 ay 10 gün sonra hep birlikte doğummm ay ne eğlenceli olur
bu arada hayırlı olsun tüp bebeğemi başlıyorsun cnm?

bende yeni katıldım aranıza dün akşam klomen kullanmaya başladım. benim ve eşimin tahlilleri temiz çıktı ama 1seneyi geçti malesef yok kısmet artık duanızı beklerim

bende aranızayeni katıldım Allah hepimizin yardımcısı olsun, ve rabbim her isteyene anne olma duygusunu tattırsın

bende yeni katıldım aranıza dün akşam klomen kullanmaya başladım. benim ve eşimin tahlilleri temiz çıktı ama 1seneyi geçti malesef yok kısmet artık duanızı beklerim
canım hoş geldin aramıza. inan senin derdini birazda olsa azaltmak isteriz hepimiz hep arayış içindeyizzzz rabbimden hayırlısııı

selam melkler adet günüm 26 sı ama 1 hafta önceden basladı gögüs acılarım önceden 1 2 gün önce olurdu sonrada adet olurdum.
acaba biliyor musunux klomennn erken adet olduruyor mu?????????????????? 4 gündür gögüs acım var bazen elledigimde baya acıyor bugün de kasık agrısı degil ama adetimin ilk damlaları geldiğibde olan sızı gibş şey olmaya basladı ani hareketler baskada çok büyük bi belirtimmm yok aslında bazen ani kalktıgımda gözüm kararıyo tansiyon düşüklüğü gibi bişeyyyy
birde akıntım sarı bi kıvamlı sekilde geldiiii.
acaba hamiş olanların akıntısının kıvamı nasıl bileniniz var mı????
hııı birde 1 hafta yı geçkin ara kabızlık yasıyoruuuum. atesimde 3 gündür 36.6 36.7 lerde geziyor siz ce bu belirtilerle hamiş olma ihtimalim var mıııdır yardımcı olursanız sevinirimmm

okuduğum her yazı beni derinden etkiliyor aranıza yeni katıldım ama bir çoğunuzu tanıdım şimdiden...bende aynı duyguları yaşıyorum...bu ay ilk klomeni kullanmaya başladım.. benim durumum daha kötü eczanede çalışıyorum gün içerisinde gelen hamile bayanlara yapmaları gerekeni söylüyorum, bana soruluncada ya nasip diyorum... çocuk tedavisi gördüğümü bir eşim bir dokturum birde siz kader arkadaşlarım biliyor..birbirimize çokça dua edelim

aramıza hoşgeldin gamiş...rabbime dualarımızı eksik etmeyelim O ol derse olur.bir de umudunu kaybetme.bende 1 yıllık ewliyim.pazar günü tam 365 gün olacak
we hala bir gelişme yok.klomeni 7 ay kullandım bir sonuç alamadım.ama sonuç alan çok arkadaşlarımız war burda.umarım sizlerde bunlardan birileri olursunuz.

yaseminnn cnm eczanelerde erken gebelik testleri war bi alıp yapsana.inşallah hamişsindir yaaa....

inşallah canım birazda zaman geçsin bakalım tek çizgi görmekten sıkıldım artıkkk. inşallah bu kırmızı kartı görmemde bebeğim annesine gelir. pek kasık agrım yok ama göğüs acısı hala devam ediyorrr inşallah psikolojik degilldir

evet hayatım, adet olunca başlıcam ama hangi tüp bebek merkezine gidicem bilmiyorum. Memorial Antalya burda yeni ama yine de hastane ekibi İstanbuldan ve bu güven veriyor. Tek sıkıntı yaşımdan dolayı tek embriyo dediler. İki tüp bebek merkezi 2 koyarız dediler. Ne yapcam bilemedim çift demek iki şans demek. Dese ki memorial gel çift koycam hemen derim tamam. Karar vermeye çalışıyorum hayatım. Adet olmama 5 gün var🙁 Okulların kapalı olmasını değerlendirelim di mi ama..🙂

Gamişçim hoşgeldin hayatım. İkinizde de sıkıntı yoksa serophene ile kesin olur. kaç yumurtan oldu gelişmelerden haberdar et bizi. Bir de çevremizde heeeeer zaman hamile de bebek de olucak, durumu acite etmiyoruz, azmettik hepimizin olcak.. Güzel düşünmek kural bak ona göre😛 Öpüyorum senii

bende aranızayeni katıldım Allah hepimizin yardımcısı olsun, ve rabbim her isteyene anne olma duygusunu tattırsın

Yaseminim canım, serophene türevi ilaçların yan etkileri de senin yazdıkların oluyor. Ben bu ay kullanmadım ama hala kabızlık çekiyorum ki haatım boyunca kabızlığım olmadı. Adet tarihi ise genellikle çatlatma iğnesinden sonra 12 ie 20 gün arası oluyor. Ama çoğunluk 14. gün oluyor. O yüzden adet tarihine bakma sen. Göğüs şişkinliği de yapıyor bu ilaçlar heleçatlatma iğnesş kullandıysan kesin nedeni odur. Ama inşallah senin ki bebektendir hayatım, ilacların yan etkisini göz önünde bulunduralım ama olur mu. Güzel haberler bekliyoruz, bir test yapıver de haber ver🙂

Son düzenleme: