Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

ben klomeni nerdeyse altı ay oldu kullanıyorum ama olmadı ama vazgeçmedim hala devam ediyorum bende de kist vardı klomen kullandım şimdi kistten eser yok bu ayda klomen kullanıyorum bitince bekleyecegim rabbim inşallah hayırlısıyla banada bir evlat nasip eder arkadaşlar umutsuz olmayın olur inşllh allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin

mrb yasemin yook bu o akıntı diil.benim bahsettiğim yumurtlama dönemini gösteren akıntı iki parmak arasında uzayan.hamilelik için en uygun zaman diye duymuştumm.
dogrudur canım çalışma vaktin gelmiş o zamna
ay canım ya benimde ilk ayım klomende. umutsuz olmak istemiyorum ama elimden baska bişey gelmiyorr.rabbim sanada tüm isteyen herkese yardım etsin

aminnn canım. senin uzun bi zaman degil mi klomen için ben 3 kullanılıyor sanıyordum klomeni

evet yasemincim doktrun verdiği çalışma takviminede uyuyoruz 🙂 inşallah hayırlısıyla olur.bu arada arkadaşlar umutsuz olmayın rabbim banada verir banada nasip eder deyin.olmuyo derseniz olmaz olumlu düşünün olumlu olsun..stres olacak şeyin olmasını da etkiler.artık tıp çok ileri.bıkmak usanmak yookkk çift çizgiyi bulana kadar devam...moral çokk önemli bence..

hayatım klomen türevi ilaçlar rahim zarını inceltiyor, o da bebeğin tutunmasına mani. 6 ay epeydir kullanmışsın. İğneli tedaviye geçmen gerekiyor sanki. doktoruna danış derim. Öpüyorum

Hayatım sen kendine acıyorsun bence. Ben de iki kez kullandım, üstüne iğnede kullandım aşılama oldum, sonra kendi yumurtama bir daha aşılama. Nasip, her şeyin bir vakti var. Hayal kırıklığı yaratma kendine. Tüp bebek bile % 100 şans vermezken, her ay olmama ihtimali daha çok. İçini rahat tut. Önce sen önemlisin. Zordur öyle cümbür cemaat oturmak, ama serophene tedavi bile sayılmıyor. azcık sabır. Benim eltim de hamile, görümcemin de 2 tane var. bana da sürekli soruyorlar. Çok isteyen doğursun diyorum. Kimseye anlatmıyr da, muhatap da olmuyorum. Bu bizim ya da eşimizin eksiği değil ki. eksik diye bakma, evine düzenine bak. Kafanı rahatlat. Eşine ne diye mahcup olcaksın. Sperm sayısı az olsa o da sana mı boynunu bükecekti. İlahi. Ben eşimi kaı önüne koyayım madem😛 Biz seçmiyoruz ki bütün bu değerleri. Nasipte ne varsa yaşanıyor. Ayrıca ilaçlara başlamışken devam. Yazı değerlendirelim hayatım. Full umut doluyorum ben. Sen de umut dolu ol. Güzel olcak her şey. Kendine acımayı bırak olur mu? senin de dediğin gibi tek değilsin🙂) Ben de varım yanında bak😀 Eşinde sperm problemi yoksa iğneli aşılamada kesin tutar. Öpüyorum seni, tıp bu kadar ileri iken kadın erkek olmak yeter bence..

Son düzenleme:

canım ne kadar dagüzel anlatmışsın.ama inan insanın elinde değil olumsuz düşünmek.ben 7 ay kullandım klomeni.sonuç her ay aynı.çift çizgiyi göremedim.be kafamdaki olumsuz düşünceleri dualarla yendim.gün boyu dualar ettim.hatta Kuran öğrenmeye başladım.bazı insanlar daha zor atlatıyor bu durumu.senin de dediğin gibi umutsuz olmamak lazım.onlarca sene çocuğu olmayan çiftler hiç ummadıkları anda ewlat sahibi oluyolar.dua etmek lazım rabbim ol dediği zaman olur....

uyuzum cnmm nie böyle kötü düşünüyorsun.bak ben sana diyorum çok yakında burdan hepimiz hamiş haberlerimizi werip sewineceğiz.bize düşen yaradandan dualarla meleğimizi istemek.bu bir sınaw sakın isyan etme olurmu.sen doktor tedawini ihmal etme elinden geleni yap dualarını et gerisi Allah'tan!!!hiç olmazsa tüp bebek yaptırırız topluca.hepimiz aynı zmanda hamile kalır aynı zamanda doğururuz.hatta bu iş için hastane bile kapatırız 🙂)))) nolur umudunu kaybetme olurmu ....

🙂

canım ya hastane kapatmak ha.🙂 ..çok güldüm yazını okuyunca ama neden olmasın değil mi...üzüntümüzü paylaşmak var da sevincimizi neden hep birlikte paylaşmayalım...dua dedin de aklıma geldi.Dün akşam gördüğüm rüyayı sizinle paylaşmak istiyorum.Rüyamda üniversiteden çok samimi olduğum ama uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşım bana 3-4 sayfalık mektup yazmış.Ama mektubu kendi eliyle veriyor.Ben mektubu açıp okumuyorum ama üstünde adres kısmındaki yazı dikkatimi çekiyor.Orada "Ali-İmran suresini oku"yazıyor.bunu içimden tekrarlaya tekrarlaya uyandım.O kadar etkilendim ki gerçek gibiydi.Anneme anlattım hayır olsun dedi geçti ama ben tatmin olmadım.Şimdi az önce internetten baktım da Ali-imran suresi 38.ayet dikkatimi çekti:
38. Orada Zekeriya Rabbine dua etti: "Rabbim! Bana katından temiz bir nesil bahşet. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin" dedi.
40. Zekeriya, "Ey Rabbim! Bana ihtiyarlık gelip çatmış iken ve karım da kısır iken benim nasıl çocuğum olabilir?" dedi. Allah, "Öyledir, ama Allah dilediğini yapar" dedi.
41. Zekeriya, "Rabbim! (çocuğum olacağına dair) bana bir alâmet ver" dedi. Allah da şöyle dedi: "Senin için alâmet, insanlarla üç gün konuşamaman, ancak işaretleşebilmendir. Ayrıca Rabbini çok an, sabah akşam tesbih et."
Anladım ki merhameti sonsuz olan Rabbim bizlerden yürekten,ta can evimizden tüm samimiyetimizle dua etmemizi istiyor.Geçen gün çok üzgün olarak size yazdığım o iletiden sonra galiba dersimi aldım.Hepinize selamlar...

çok haklısın cnm...dağlar taşlar dünya dualar üstüne demişler.her an dua halideyim.Allah emeklerimizi boş çıkarmasın.ama hastane konusunda oldukça ciddiyim.hem toplu halde gidersek belki büyük bir indirim bile alabiliriz,hem tüp bebek için hemde doğum için