Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

18. gün olmustum ben gecen ay uyuzcum kist falan deme yoktur öyle bişey inş

18. gün olmustum ben gecen ay uyuzcum kist falan deme yoktur öyle bişey inş
valla bilmiyorumki ne olduğunu inş. kist yoktur ama kist olsa ağrı filan olurdu diye düşünüyorum..
bugün 16.gün .
geçen ay 14.gün adet olmuştum biraz daha bekliycem kan testi için...cuma günü zaten progestandan sonra 20.günüm oluyor..o zamana kadar olmazsam zaten ya kist ya da gebelik ihtimalini düşünüyorum ..inş. kötü bir şey yoktur ...
ama benim yumurtalarım her zaman çatlıyor çatlama sorunum hiç olmadı ..
aman bilmiyorum ...yarın olsun bi hele ...yarın ola hayrola .

canm teşekkürederm rahatlattğn için.ne bileyim korktumya dr.m da rahatlatmıyo ki.canm soğan kürü kullanman niye yanlış olsun dr.n verdiği hapların doğru olduğunuda bilmiyoruz zaten.sana kistini eritmek için hap vermemişmiydi?bana verdi ben onunda yan etkisi olacağndan korkuyorum.sennde klomende 2.ayın mı?1.5yıldır başka hap kullandınmı yoksa tedaviye yenimi başladın?canm ben soğan kürüne bugün başladım 15gün devam edecem.sonra adet olurum zaten.diğer adete 10gün kala 10 gün daha içilecekmiş.bikaç kez denicem bu kür kistleri temizliyo zaten.sonrada incir kürü yapcam.oda yumurtayı geliştiriyomuş.faydası olur yada olmaz Allah bilir ama enazından denemedim demicem.

canım toplamam mı🙂 Tüp bebeğe giriş yapcaz ya, bakalım ona yetcek mi enerjim. Haydiyaz bereketli gelsin hepimize🙂
hoşgeldin canm.tatilin nasl geçti enerji depoladın geldin mi?

Uyuzum ben 19 ve 20 günleri bile gördüm çatlatma iğnesi sonrası. dilerim gebesindir. ü

kızlar benim bugün adetimin 12.günü belimde karnımda ve sağ yumurtam da sancı var klomen mi yapıyor bunu anlamadım ? bu arada çatlatma iğnesini yumurta tam olgunlaşınca mı vuruluyoruz ?

canım hadi hayırlısı olsun adet olmaman bile bile bi belirti bende.senin bebişinde sana tutunacak dualarım sizlerle

nasılsın şimall.rabbim sanada güzel haberler versinnn.seninle aynı havayı soluyor sayılırız.. hadi hayırlısı.DUALRIM SİZLERLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

canım ya iyiyim cok şükür klomende 2 ayım benım de ben sana hangı doktora gıdıyosun dıye soracagım ben bu memlekette dogru dürüst bi doktora denk gelmedım halaaa[/QUOTE]
dogru söylüyosun canım.emetde tavşanlıda doktora çıktım pek memnun kalmadım. ama kütahyada evliya çelebi hastanesinde meliha kovancı var ona çıkıyorum ben.özeline hiç çıkmadım ama.yinede güzel muayene ediyorum. her gittigimde vajinal muayene yaptı her doktor bunlarla ugrasmıyor.özelinde çok paracı diyolar ama her doktor paracı. ya sen hangi doktorlara çıktınnnnnnnnnnnn?????????????
dualarım seninle melegim allah en kısa zamanda bebegini eline versinnnnn
kızlar benim bugün adetimin 12.günü belimde karnımda ve sağ yumurtam da sancı var klomen mi yapıyor bunu anlamadım ? bu arada çatlatma iğnesini yumurta tam olgunlaşınca mı vuruluyoruz ?
bana yumurtalr olustugunda vurdu doktor ama tam bilgim yokk

soğan kürü klomenle kullanılınca yanlıs canım yoksa yanlıs bıseyı yok tedavı bı altı ayı gectı ama dahasını bılmıyorum önce adet düzenleyıcıler sonra klomen sonra kist olusunca dogum kontrol hapları sonra yıne klomen bakalım buay napcaz hayırlısı..
inş bizde soğanın faydalarını gorenlerden oluruz canım incirdende fayda gören cok ben kur olarak degıl ama yumurtlama donemlerınde sütle inciri sekerle bırlıkte robottan gecırıyorum dokuyorum kaselere gırıp cıkıp ondan yıyorum onun bıle etkısını goruyorum inan

dogru söylüyosun canım.emetde tavşanlıda doktora çıktım pek memnun kalmadım. ama kütahyada evliya çelebi hastanesinde meliha kovancı var ona çıkıyorum ben.özeline hiç çıkmadım ama.yinede güzel muayene ediyorum. her gittigimde vajinal muayene yaptı her doktor bunlarla ugrasmıyor.özelinde çok paracı diyolar ama her doktor paracı. ya sen hangi doktorlara çıktınnnnnnnnnnnn?????????????

canım ya ben once kent hastanesınde basladım tedavıye volkan beyle.. 6 aydır gıdıyorum gelıyorum bos deddım bırde anadolu bsk ya gıdeyım orda da kutan bey varmıs cok övdüler gittim volkan beyle karsılastırılamazmıs bıle onu gordum halada arayıs ıcındeyım zor yani rabbı myardımcımız olsun