Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

bengülcüm benimde sorunum senle aynı doktor önce bişey yok dedi.daha sonra adetim gecikince yumurtlama tembelliği dedi.13.gün muayene için çağırdı.yumurtalar gelişecek mi diye bakıcak.seni kaçıncı gün çağırmıştı doktor?ayrıca yumurtlama olduğunu nasıl anlıycaz ne gibi belirtiler oluyo?yardımcı olursan? bu arada sanada çok geçmiş olsun moralini bozma hayırlısı neyse o olur.

canm benide 13.14.gün çağırmıştı.yumurtalar gelişmişmi diye bakıyo.yumurtalar gelişiyo zaten sona çatlatma iğnesi veriyor.sonrada ilişki günleri belirliyo ogünlerde ilişkiye giriyosun.ben anlamıyodum ya yumurtlama olduğunu doktorun dediği günlere göre yapıyodum.aman doktorlarada pek güvenmiyorum ya habire ilaç veriyolar hormonlarımızla oynayıp duruyolar.şimdi kistlerimi eritecek ORGAMETRİL diye bi ilaç verdi.artk ilaç kullanmak istemiyorum.sabahtan beri int.bu hapı araştırıp duruyorum.bununda yan etkileri olur diye korkuyorum.ben doğal şeylere çok inanıyorum.akşam tvde prf.dr.ibrahim saraçoğlunu yine dinledim pko hastaları için bu kistler için soğan küründen çok emin konuşuyo.yarın SOĞAN KÜRÜNE başlamayı düşünüyorum.ama bu kullandığım ilaçla birlikte olurmu onu bilmiyorum.yani faydası olmasa bile zararı olacağını düşünmüyorum ama haplar öyle mi hepsinn ayrı zararları var.bu arada kızlar ORGAMETRİL KULLANALAR VARMI??SİZDE NE GİBİ YAN ETKİLERİ OLDU YA DA DR. NE İÇİN VERMİŞTİ??

selam kıslar benimde klomende ilk ayom iğnemide oldum suan çalışmalardayımmmm.inşallah hayırlara vesile olur bu ilaç herkese canım bende anlayamıyorum yumurtladıgımı ateşimde düzensiz gidiyo...MAGDEM BU İLAÇ KİST YAPIYORDA NEDEN BU TEDAVİ UYGULANIYOR ANLAYAMIYORUMMMM. ALLAHIM SANA DA ACİL ŞİFALAR VERSİN BEBEGİMİZİN NASIL GELECEGİ BELLİ OLMAZZZZ
AMİNNNNNNNNNNNN CANIMMMM.ALLAHIM HEPİMİZE NASİP ETSİNNNN :bebegim:
canım rabbim sanada şifalar versinn niye kist yapiyo bi türlü anlayamıyorummmyaaa

evet tadavi 3 4 ay devam eediyormuş
canımmmmmmm çatlatma iğnesi vurulupda çatlamama ihtimali var mııı ki.?????????????
canım hadi hayırlısı.galiba senin klomende 2. ayındı.rabbim gönlüne göre versinn

aminnnnnnn hadi canım sendende güzel haberler bekliyorummmm
mutsuzcum hayırlı olsun darısı basımıza cookk sevındım senın adına bu ay bende klomen kullanıyorum günde 3 tane olarak inş bende burdan güzel bi haber veririm
nasılsın şimall.rabbim sanada güzel haberler versinnn.seninle aynı havayı soluyor sayılırız.. hadi hayırlısı.DUALRIM SİZLERLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ayyy inşallah biran önce dileğimiz gerçekleşir.soğan kürünü bende duydum çook iyiymiş yapmayı düşündüm ama ilaçla birlikte kullanılıyor mu bilmiyorum.ama onu kullanıp hamile kalan çokmuş seda sayanda da izlemiştim.doktoruna güvenmiyorsan değiştir bence ben çok memnunum mesela güveniyorum ve seviyorumda.bende hiç kist olmadı canım bilmiyorum o ilacı inşallah bir an önce sende bu kistten kurtulursun..allah yardımcımız olsun.

nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canm bende bilmiyorum ama ne olursa olsun yarın başlıcam soğan kürüne kararlıyım.soğan kürü ile hamile olanı çok okudum klomen okadar deil.aslında hala doktoruma güveniyorum ama bana biraz morel de versin istiyorum.ilacı verip gönderiyo.doktor çok önemli benm 3.dr.m bu.habirede değiştirmek istemiyorum hepsi kafasına göre tedavi uyguluyo.sen hangi şehirdesin canm.

herkese günaydın ..
ya ben çatlatma iğnesini ayın 28 inde vurdurmuştum ..
geçen ay iğneden sonra progestan kullandım 10 gün ..progestan bittikten 4 gün sonra adet olmuştum ..
şimdi de progestan bitti 5,gündeyim ama hala adet olmadım...
progestan bittiktn sonra 10 gün adet olmazsan gel demişti doktor..
bu ay yumurtam 11.günde olgunlaştığı ve iğneyi de o gün vurulduğum ve yumurtalamadan 14 gün sonra adet olunduğu için dün itibari ile adet olmuş olmam lazım ama hala olmadım ..
cumartesi idrar testi yaptım bişey çıkmadı..
cumaya kadar bekliycem kan testi için..
ağrım filan da yok hiç bir belirtim yok ..
acaba kist mi oldu diye aklıma getiriyorum hiç hamileliğe yormuyorum ama kist olsa ağrım olurdu kasıklarımda ..
hamile olsam belirtim de yok ..
anlamadım ben bu işten bişey valla 🙂))<!-- google_ad_section_end -->

nasılsın şimall.rabbim sanada güzel haberler versinnn.seninle aynı havayı soluyor sayılırız.. hadi hayırlısı.DUALRIM SİZLERLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
[/QUOTE]

canım ya iyiyim cok şükür klomende 2 ayım benım de ben sana hangı doktora gıdıyosun dıye soracagım ben bu memlekette dogru dürüst bi doktora denk gelmedım halaaa

canım bende pkoluym aynı zamanda klomen gecen ay kistte yaptı vs. 1.5 yıdır calısmalardayız yok
bu ay eşimin bı telefon görüşmesi içimi parcaladı yakın bı arkdasını bebek haberı vermek ıcın aradı eşime sızde yokmu dıye sorunca eşim BİZİM DUAYA İHTİYACIMIN VAR BU KONUDA dedi ben eridim orda yaaa istemiyo takmıyo gibi yansıtıyodu bana neyse o konusmadan sonra coooooookkk yanlıs oldugunu bıldıgım halde sogan kürüyle klomen kullandım🙂 içim temizlendı resmeen neler neler geldi anlatılmaz yanii inş bu hafta calsımalar baslıcak dua edin bana kızlar.....
klomen kıstı hemen eriyo ondan korkma bence benımkı 3.5 santımdı bır ayda eridi soganada adetın ılk gunu basladım 3. gün doktora gıttıgımde kist falan yoktu sukur
rabbim hepimizin gonlundekını versın ınş.