Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

sağol canım inşallah sende güzel haberler verirsin ben dayanamadım erken baktım inşallah bi terslik olmaz daha önce 4 aylık kızımı düşürdüm şimdide korkuyorum Allahım korur inşallah tüm bebişleri bengüllcüm 2 ay önce bendede kist vardı ilk adetle gitmedi geçen ay biraz fazla ve ağrılı olmuştu adetim sanırım o zaman adetle birlikte atıldı doktor kontrolüne gitmedim tekrar. klomene doktor kontrolünde başladım ama kendim devam ettim ve yumurta oluşumuna ovulasyon testleriyle baktım doğru değil yaptığım biliyorum ama sürekli doktora gitmek beni çok yıpratıyordu canım ilacını kullan kistlerinin geçmesini bekle sakın vazgeçme inşallah annelik sanada nasip olur sanada...

canım hayırlı olsun, Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin. DArısı bizlere inşallahhhh

canım hayırlı olsun darısı bizlere diyelim inşallah saglıklı sıhhatli bi şekilde kucagına alırsın korkma sakın hakkında hayırlısı neyse o olsun canım inşallah saglıklıdır bebişin bizlerede dua etmeyı unutma hamilelerın duası kabul olurmus🙂

mutsuzcum hayırlı olsun darısı basımıza cookk sevındım senın adına bu ay bende klomen kullanıyorum günde 3 tane olarak inş bende burdan güzel bi haber veririm

adını değiştiriyorum gari MUTLU UMUTLU🙂 hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin. Darısı tüm isteyenlerin başına. Bir tatile gittim geldim ne güzel haberler aldım.. Çok sevindim canım çook

inşallah canm isteyen herkese nasip etsn Allahm.şu kistlerm gitsn klomeni tekrar kullanmayı düşünmüyorum.yani doktorm ne diycek bilmiyorum ama en azından ara varmeyi düşünüyorum.biraz doğal şeyleri denemek istiyorum.doğru söylüyosun canm benm benide çok yıpratıyo doktora gitmek.hep git olumsuz sonuçlar al,aynı şeyleri yaşa,tekrar yaşa,bekleyen hamileleri gör.benm morelimi çok bozuluyo.neyse canm sen bebişini düşün Allah bizlerede yaşatsn inşallah o mutluluğu

iyi dilekleriniz için çok sağolun kızlar evet kozacım artık mutlu ve umutlu olurum inşallah ama temkinliyim daha. bu haberi vermek imkansız gibi geliyordu ama çok şükür oldu inşallah sizde sırayla iyi haberler verirsiniz ben takip edicem çünkü herkesi tanıyor gibi oldum herkes için dua edicem