Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

merhabalar bende klomen kullananlardanım 3ay kullandım ama hamile kalamadım ilaç kist yapıyo evet ama eğerki yumurtan catlamazsa kist yapar ben anlıyorum catladıgını ama eşimin işinden dolayı afedersınız bir kere falan oluyo ondanda tutturamıyorruz gerçi nasip vaktı zamanı ne zamansa o zaman olur bu ay ara verdım ilaca önumuzdekı ay tekrar başlıcam ilaca inşallah hepimiz güzel haberler veririz rabbim cümlemize nasip etsin inşallah...

inşallah canm umudumuzu yitirmemeliyiz zaten.bu site banada çok iyi geliyo paylaşınca biraz daha azalıyo sanki sorunlar.evet öyle bi yan etkisi varmış dr.m öyle dedi.

merhaba ayşe benim ilk denemem olacak kısmetse sen 3 ay kullanmışsın daha tecrübelisin benden🙂rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olur biz elimizden geleni yapalım geresi allaha kalmış.bakalım ilk denemede ilaç yeterli olacak mı yumurta gelişimi için görücez.inşallah rabbim hepimize verir.burada sürekli paylaşalım süreci bana ii geliyor bu sitede vakit geçirmek yalnız hissetmiyorum kendimi 🙂

inşallah canm umudumuzu yitirmemeliyiz zaten.bu site banada çok iyi geliyo paylaşınca biraz daha azalıyo sanki sorunlar.evet öyle bi yan etkisi varmış dr.m öyle dedi.

mrb bengül umarım bu süreci hep beraber atlatıcaz.güzel haberi de burdan vericez birbirimize .sen kaç yıllık evlisin?ne zamandır çocuk sahibi olmaya çalışıyorsun?sorun ne dedi doktor?

evet canım 6 aya kadar kullanılabiliyor ama kist olşmuşsa boşa gidiyor tedavi ben bu ayda olmazsa ara vericem galiba 1 ay evde değiliz gününü tutturamayabilirim boşuna kullanmak istemiyorum bende adet tarihini bekliyorum olmamayı umarak....

kızlaaaar adetime daha 4 gün vardı ben dün test yaptım hafif silik çıktı hemen beta hcg yaptırdık 67 çıktı hamileyiiiim çok şükür ama çok korkuyorum buda düşer diye. inşallah bu sağlıklı bişekilde doğar hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur ilk size söylüyorum daha kimseye söylemedik darısı tüm bebek isteyenlere 🙂))

tebrik ederim ...benim de adetime 5 gün var ..iğneyi ayın 28 inde olmuştum ..hemen idrarda çıkmaz diye bakasım yok ...senin erken çıkmış ne güzel ...ben pazartesi idrara bakmayı düşnüüyorum ..inş. sağlıkla doğurursun ..darısı başımıza ..

ceylan

oyyyyyyyyy hadi inşallahhhhhhhh

selam sizi tanımıyorum ama bende sızler gibi klomen kullanmaya başladım iki yıldır evlıyım steye gırışıde pek bılmıyorum 🙁sızı gördüm bana yardımcı olabıleceğinizi ümid ederek yazıyorum =) inş beni yanlız bırakmazsınız cevabınızı bekliyorumm =)