Z Zelalim Yeni Üye Üye 7 Kasım 2018 #4.231 Uzman SühaN' Alıntı: Ne iki kasım olacaktı zelal hanım ? Genişletmek için tıkla ... Ya 2 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum benimle aynı zamanda vurulan varsa beraber hareket edelim dicektim ama kimseden ses çıkmadı
Uzman SühaN' Alıntı: Ne iki kasım olacaktı zelal hanım ? Genişletmek için tıkla ... Ya 2 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum benimle aynı zamanda vurulan varsa beraber hareket edelim dicektim ama kimseden ses çıkmadı
Uzman SühaN Administrator 7 Kasım 2018 #4.232 Zelalim' Alıntı: Ya 2 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum benimle aynı zamanda vurulan varsa beraber hareket edelim dicektim ama kimseden ses çıkmadı Genişletmek için tıkla ... Sorunuzu görenler olursa cevap vereceklerdir.
Zelalim' Alıntı: Ya 2 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum benimle aynı zamanda vurulan varsa beraber hareket edelim dicektim ama kimseden ses çıkmadı Genişletmek için tıkla ... Sorunuzu görenler olursa cevap vereceklerdir.
Likapam Paylaşımcı Melek 24 Aralık 2018 #4.233 Afetimin 2 ci günü klomen kullandım 5 gün ardından 5 gün iğne dr gittim yumurta gelişti dedi çatlatma iğnesi verdi dünde onu vurdum inşallah hayırlı haberler alırım Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
Afetimin 2 ci günü klomen kullandım 5 gün ardından 5 gün iğne dr gittim yumurta gelişti dedi çatlatma iğnesi verdi dünde onu vurdum inşallah hayırlı haberler alırım Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
Likapam Paylaşımcı Melek 24 Aralık 2018 #4.234 Bide dr beni 3 ay sonra çağırdı bazı ilaçlar verdi bunları kullanıp gel dedi klomen yok içlerinde acaba kullansam zararı olurmu???
Bide dr beni 3 ay sonra çağırdı bazı ilaçlar verdi bunları kullanıp gel dedi klomen yok içlerinde acaba kullansam zararı olurmu???
H haliemucar Forum Okuru 13 Haziran 2019 #4.235 klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iğnem 2 gün önce vuruldu ne zaman test yapmalıyım
Uzman SühaN Administrator 13 Haziran 2019 #4.236 haliemucar' Alıntı: klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iğnem 2 gün önce vuruldu ne zaman test yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... Enjeksiyondan yapıldıktan 14 gün sonra gebelik testi yapabilirsiniz.
haliemucar' Alıntı: klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iğnem 2 gün önce vuruldu ne zaman test yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... Enjeksiyondan yapıldıktan 14 gün sonra gebelik testi yapabilirsiniz.
E ebemero Yeni Üye Üye 23 Temmuz 2019 #4.237 femara kullanarak yumurtası gelişen var mı acaba beklemekteyim süreci
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 23 Temmuz 2019 #4.238 Klomen ilacı ile ilgili yeni bilgiler ve açıklamalar konumuza eklenmiştir. Sorusu olanları cevaplandırabiliriz. Sevgiler.
Klomen ilacı ile ilgili yeni bilgiler ve açıklamalar konumuza eklenmiştir. Sorusu olanları cevaplandırabiliriz. Sevgiler.
E ebemero Yeni Üye Üye 23 Temmuz 2019 #4.239 SadmiN' Alıntı: Klomen ilacı ile ilgili yeni bilgiler ve açıklamalar konumuza eklenmiştir. Sorusu olanları cevaplandırabiliriz. Sevgiler. Genişletmek için tıkla ... ben klomeni günde 2 içtim 5 gün ama hiç büyütmedi folikülde kaldı bu ay 3 içiyorum femara ile birlikte etkinliği artar umarım
SadmiN' Alıntı: Klomen ilacı ile ilgili yeni bilgiler ve açıklamalar konumuza eklenmiştir. Sorusu olanları cevaplandırabiliriz. Sevgiler. Genişletmek için tıkla ... ben klomeni günde 2 içtim 5 gün ama hiç büyütmedi folikülde kaldı bu ay 3 içiyorum femara ile birlikte etkinliği artar umarım
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 23 Temmuz 2019 #4.240 Günde 2 içmeyi siz mi ayarladınız doktorunuz mu ? Tam olarak kaç gün kullandınız ?