Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

cnm sadece kullandığın ay düzenli gelir diğer ay tekrar eski düzensizliğine döner malesef 4 kere kullanmış biri olarak adetimi düzenlemedi sadece kullandığım ay tam zamanında geldi🙂
anladım canım zaten bizm adeti düzenlenmesi mümkün değil sanırm agnuston bile düzenlemedi onu kullandığımda ile 15 gün gecikmeli oldum
. adt olduğumda tekrar doktora gitmem gerekşyorda ona göre randevunmu almak istedim inşallah gününde olurum bu ay

cnm klomen kullandığın için için olursun agnucaston hemen ilk ayda etki etmez 3 ay adet günüde dahil kullanmak lazımmış cnm...

ben adet günlerimdede içtim hiç ara vermedim 3 ay oldu ama bana çok bi etkisi olmadı ama en azından 3 ay geçemdi günüm 10 gün geçti belki 4-5 ay kullansandaha iyi faydası olacaktı sanırm

merhabalar hanımlar benbugün aşılama oldum ilk aşılamam 5 tane yumurtam gelişmiş 3 tanesi çatlamış ama 2 tanesi henüz çatlamamış yumurtalar hepsi berabermi çatlıyor yoksa arada 1 yada 2 gün sonra da diğerleri çatlarmı kızlar lütfen bilginiz varsa lütfen cevap yazarmısınız

yani diğerleride olgunlaşırsa çatlaya bilir benim yumurtalarımda gelişmiyo malesf bu ay menagon iğne kullandım doktor 5 tane deyince çok şaşırmıştım zaten değerlendirelim dedik aşılama yaptık inşallah 1 tanesi tutar teşşekkür ederim cevabın için