Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

Allah a şükürler olsun yine, Rabbim beterinden korusun inşallah ama gel gör ki bizler aciz kullarız ve yaralandığımızda çaresizlikler içinde kaldığımızda umutsuzluğa düşüyoruz. ben yine de kendime yenik düşmemeye çalışıyorum ve Rabbim mutlaka meleğimi birgün kucağıma verecektir buna inanıyorum.

tabi canm şükürler olsun her halimize her zaman rabbime dedim hayırlı ewlat wer innş die her zaman hayırlısını istedim canm ewet umudunu kaybetme gelecek meleğin buna inan wardır rabbimin bi bildiği

mrb kızlarr nasılsınız bende giremiyorum bu aralar öyle hastayımki anlatamammm yataktan kalkamıyorum bu tedavi sırasında birde bu hastalıkkk allahım sen yardım et
rapunzel seni çok iyi anlıyorum ama lütfen bırakma kendini biraz dinlen sonra yeniden yap tüp bebek hatta sana söylediğim doktora gitmeden de tedavi aşamasına girme istersen canım komşum bana umut oldu inş bende senin umudun olurum canım yine komşum bana belki vesile oldu bende sana olurum

mrb arkadaşım hoş geldin aramıza ama keşke bize yardımcı olmak için gelseydin rabbim aratmasaydı keşke sanada ama demekki bu da bizim kaderimiz doktor neden direk tüp bebek dedi anlamadım sonuçta yumurtalıklara destek için birçok ilaç var rabbim yardımcın olsun bende 3 kez klomen kullandım 2 kez aşılama ama olmadı oysaki ne bende ne de eşimde en ufak problem yok ankarada bi profösör buldum gittim meğerse tiroit hastasıymışım ve insülin direncim çok yüksek çıktı şimdi ilaçlar kullanıyorum geçen hafta adet gördüm doktora gittim oda yumurtalıkları güçlendirmek için ilaç verdi kullanıyorum bakalımm herkes için hayırlısı çok zor bi süreç

canım yaa çok zor bi durum değilmi bende ablamdan önce evlendim yani onun başından nişanlılık dönemi geçti ayrıldı isteemedi bi süre sonra ben evlendim işte kasımda 3 sene olacak ablam evleneli 10 ay oldu ve ablam 2 aylık hamile ve ben evlendiğimde bana senin kızın olacak deyip çok güzel bi pelerin almıştı ama ona kızı olursa ona kısmet olcak herhalde rabbim onuda bekletmedi iyiki benim çektiğim sıkıntıları çekmedi çok zor bi durum yaa memleketime gitmek istemiyorum sorulardan insanlara mücadele verdiğim çektiğim acılardan sonra henüz düşünmüyorum demek çok ağır geliyoo

Canım o memlekete giderken herşeye hazırlıklı gidiyorsun zaten.insanlar beni görünce nasılsın demeden bebekle ilgili bin tane lafa geçiyorlar gerçi artık alıştık ama yine de bebeğimizin yokluğunu gündeme getirmeleri hiçte hoşuma gitmiyor bu yüzden izinlerde memlekete gitmekten de soğudum.ya inş olacak Rabbim verecek ama biraz imtihan oluyoruz,yoksa inş hepsi geçecek...Şimdiye kadar hiç bir konuda daraltmadı Rabbim bundada zorda komayacak buna inanıyorum.şuan yine adetimin 2.günü burada ulaşım biraz zzorr olduğundan bu aaralar duruldum tedavide birde belki kendiliğinden olur umudu ile bayağı bekledim ama ağustos ayında eşimin izninde direkt tüp bebek yaptıracağız Allah nasip ederse.Aymesev Rapunzelcan aşılama yaptırmadan direkt raporsuz tüp bebek maliyeti çok mu fazla olur ya elimizdekiler yeter inş.bilgi verebilir misiniz arkadaşlar?

canım biliyosunki devlet sana 3 aşılama yapmadan tüp bebeğe izin vermiyor imkanları geri çekiyor maliyeti epey var canım sadece ilaçlar insanı yıpratıyor tüp bebekte ve aşılamada genelde gonal f veriyorlar ki kutusu 350 tl ama devlet destekli 135 tl falan tutuyor kaç kutu ile cevap vereceksin bilinmez değişiyor birde tüp bebekte daha fazla yumurta elde etmeek amaç daha fazla yumurta demek daha çok şans demek bu da daha fazla doz demek yani bir kutu belkide sana 2 gün yetecek rapunzel baya doz yapıyordu kaç kutu ilaç kullandı bilmiyorum yani yumurtalık destekleyici ilaçlar inanılmaz pahalı başka ilaç yazsada fiyat çok değişmez ben şimdi normal ağızdan tablet alıyorum 80 tl düşün artık sonra hastaneden bana şey demişlerdi bu yumurta toplamada kullanılan materyallerin ücretinide sen ödüyorsun onuda geçtimde transfer ücretide fena değil 3.500 falan alıyolar burda fakültede canım sana tavsiyem devlet destekli yaptır hiç aşılama denemediysen geniş çaplı tahlillerini yaptırıp öyle aşılama yaptır bana açıkçası aşılama çok gereksiz geliyor ama yinede yaptırıyoz işte birde tüp bebekte sadece bi ilaç değil birden fazla ilaç kullanmak gerekiyor bana uzun protokol yapılacaktı hatta 160 tl de boşa gitti maddi manevi zor bir süreç tutmama ihtimalide her zaman düşünmek gerekiyor canım gerisi sana kalmış canım artık

Canım ya aşılam dediğn gibi bende gerek görmüyorum %15şans çok düşük 2.aşılama mutlaka olur belki 3.de bile tutma ihtimali yüksek.3aşılamanın verdiği maddi durumu geçtim manevi olarak nasılda etkiler... İnan şuan şaşırmış durumdayım karar veremiyorm sağlıklı düşünemeyecek kadar yıprattı beynimi bebek konusu.hayır 4yıla yakın çeşit çeşit dr. gezdm biri de bir rahim filmine bile gerek duymadı düşün cnm ya 3yılı bitirdiğim tedavide sadece klomen ve progestron verdiler tabi prolaktin için verdikleri dostinexde vardı onun haricinde birşeye gerek duymadılar stresi de bebek olmadan götüremeyeceğimize göre bu bebiş tüp bebekten başka şekilde gelmez sanıyorum hangi dr. hangi hast.güveneceğini de bilmiyor insan.sence yine de aşılama denemelimiyim devlet destekli olması için tüp bebekte

öncelikle hg. ve çook çok geçmiş olsun.ya sadece yumurtlamama sorunu varsa başedilmeyecek bir sorun olmadığını biliyorsundur yumurtlamaya destek o kadar ilaç varken ve daha bir yıl olmuş hemen niye tüp bebek demişki dr.benim ablamda da yumutlama sorunu vardı epey bi tedavi gördü sonra dr. değiştirdi ve değiştirdiği dr. hemen ilk aylarında ilaçla hamile kaldı ve 2. bebeğine de ilk bebeği doğduktan 9 ay felan sonra doğal yol ile aklında yok iken hamile kalmış ve tedavisiz olmuyor diye hamile olduğunu bile anlamamış öğrendiğinde iki aylık hamileydi.yani bence iyice araştır ve yolun başında hemen tüp bebek deneme derim tabi sen bilirsin yine.Allah acil şifalar acilen bebekler versin hepimize.

aymesev cnm az önce tüp bebek için gitmeyi düşündüğüm özel hast.aaradım ve sorduğum soruyu onlara sordum yani direkt aşılama olmadan tüp bebek fiyatını öğrendim 3.900tl transfer işlemi ve yapılan tetkik ile tahliler dahil ve ilaç parası ile 5.700tl civarında oluyormuş.başarı oranını bilmiyorum ama antepte güzel bir hast. benziyor.ve büyük ihtimalle yaptıracağım küçük bi şansta olsa inş.ağustosa kadar normal yolla gelirde bebişim tüp bebeğe gerek kalmaz....bu arada cevabın için verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim cnm