Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

Bu arada komşun sonuç alabildimi?Ayrıca ilgin için çok teşekkür ederim

Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım,inan senin adına çok mutlu oldum bizlere de dua etmeyi ihmal etme canım. buarada çevrende ailen dışında kimseye söyleme 3 aylık olduktan sonra paylaş onlarla,ben herkesle paylaştım nazar mı değdi ne,ne olduysa hiçbir problemim yokken kaybettim. Allahım kimseye yaşatmasın bu acıları.

çok saol rapunzelcan allhım inş. kucagıma almayı nasip eder.dularım sizinle allhım işteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar versin. bugun tam 6 haftalık oldu dün grdük ultrasonda hafyada kalp atişlarını dinleyecez . sizlerde bana dua edin hayırlısıyla melleegimi kucagıma alayım.

rapunzelcan cnm nasıl oldun biraz olsun iyi misin?

biraz daha iyiyim canım,unutmak mümkün değil zaten ,sağlıksız bir gebelik olduğunu öğrendiğim an kalbime hançer saplandı sanki,Kurban olduğum Allahım sabrı bizlere bir nimet olarak vermiş,ben de sabrediyorum canım. Rabbimden dileğim en yakın zamanda bana ve tüm isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etmesi.

ceylinim ardam sen de kendine çok dikkat et,yediğine içtiğine dikkat etmeye çalış,bol bol c vitamini al ki bebişinin hücreleri çoğalsın ve b12 vitamini de bebeğin beyninin gelişmesi için önemli,balık ye mutlaka. maydanoz ve nane salata dışında tazeyken tüketmemeye çalış çünkü söktürücü oldukları için düşüğü tetikliyor. çiğ etten uzak dur,etli çiğ köfte kesinlikle yeme. bakliyat tüket,ayran çorbası falan . . . faydalı olabilecek herşeyi tüket. aklıma gelmişken söylim çiğ yeşil biberde bol miktarda c vitamini var,yemeğin yanında da yiyebilirsin. aklıma geldikçe faydalı olabilecek şeyleri yazarım canım. Rabbim sağlıcakla kucağına versin inşallah,dualarım seninle tatlım.

çok saol rapunzelcan allh razı olsun.dr.folik asit b12 vitamini verdi onu kullanıyrum.bol bol meyve yemeye calişıyrum.hftaya kalp atışlarını dinlemeye gdecegim allhın izniyle inş. duyrım bebişimin kalp atışlarını. aklına gelen baska syler olursa yaz bilgilerinden faydalanmak işterim.ben acemiyim ilk bebegim olacak 🙂 bu ara üzülmümeye calış dularım seninle allhım bna yasattgı mutlulugu sana ve tüm işteyenlere nasip etsin

canım benim duaların için teşekkür ederim,oturup kalmalarına,uzanıkken kalkmalarına özellikle dikkat et,uzanıkken birden kalkma yan kalmaya çalış.stresten uzak dur,bol meyve iyi gelir,ha bi de kan şekerin düşebilir bununla beraber baş dönmelerin olacak,kasıklarında ağrıların olucak panik olma,yerleşme ağrıların olur ama ağrılar çok şiddetli olursa doktoruna görün,ayakta fazla zaman geçirme ve fazla yürüyüş yapma ,fazla yürümek rahim ağzının açılmasına ve kanama olmasına sebep olur o yüzden dikkat et,ayakta kalmak zorunda kalırsan yorulduğunu hissettiğin an otur ya da yarım saat sonra dinlen.ağır iş yapma,hele elektrikli süpürge yasak,çünkü elektrikli süpürge çekerken karın kasları çalışır bebeğe zarar verebilir. Rabbim ikinize de sağlık versin canım. aklına takılan sorular olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.