Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

canım banyo yap ama üşütme banyodan sonra etrafındakiler üşütmemen için banyo yapma demişlerdir.kanaman bi kaç gün daha sürer ondan sonra kesilir

canım benm Allah hayırlı etsin kucğına almayı nasip etsin inş.sağlıklı uzun hayırlı bir evladın olur inş.bize de dua et öyle çok istiyorum ki 4yıl bitti 5. yıla girdik bebek issteyeli ama olmadı belki de çok istemek mi olumsuz sonuçlandırıor anlamadım ki...neyse ki siteden hamile olanların çıkması bize de büyük umut oluyor demek ki olabiliniyor diye...sanırım çok uzattım,tekrardan hayırlı olsunnn mutlu sona ulaş inş.

güzel dileklerin için çok saol ttubacım allh razı olsun . allhım işteyen herkese yollasın meleklerini. bende 10 aydır istyrdum canım . allhım kucagıma almayı nasip eder inş. dualarım sizinle sabret herseyin başı sabır. 🙂

cnm buhar ve yakıyı yaptım bu ay,tabi elimden geldiği kadar oldu ne kadar becerebildim bilmiyorum dedğin gibi saf zeytn yağla masaj ardından bağlama süt buharı ve yakı hepsini yaptım başladığımda senden duyduğumda yani adtimin 10.günüydü 4gün sürmüştü adetim yani adet bitiminden 6 gün sonra bunları yapmaya başladım 15.gün bitirdim zaten eşim işinden dolayı üç gün gelemeyecekti 4gün yapmış oldum buharı felan yeter sanırım zaten yumurtlama günü de gemişti diye 15.günde bitirdim.yani sonuç olarak şimdi akıntıdan anladığım kadar yumurtlama olalı 4gün bitti bugün ama 3gündür adet olacak gibi sancım oldu bunların zararı olmadı inş.korktum vallahi şimdi,sende de oldumu bu sancılar

ne kadar durdun canm süt buharında benm göğüsler ağrımaya başlamıştı kasık ağrım oldumu hatırlamıyom bi zararı olmaz canm merak etme olsa banada olurdu komşumada olurdu çok şükürki rabbim gönderdi meleğimii adetten çok sonra yapmışsın yağlamayı inş faydasını sende görürsün buhara oturup kalktıktan sonra hemen eşinle birlikte oldunmuu canm

Canım buhar yok olana kadar durdum dayandım vallahi bir yarım saat kadar kesin durdum evet hemen arkasına da eşimle birlikte olduk.bende de tek taraflı yani sağ göğsümde acayip ağrı var hatta kalp sıkışması felan sandım ben ve şuan bile ağrıyor kasık ağrımda bugn bayağı azaldı.zararı olur diye korkumun sebebi ise vaşka sitede araştırırken bu konuyu şöyle birşey gördüm buharın sıcağın etkisi ile rahim büzülmei olabilir diye ama yine de tevvekkül edip yaptım inş faydası olur.

cnm pardon yanlış yazmışım sol göğsümde ağrı var ben sağ yazmışım