Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

çok zor değil mi,inan unutmam mümkün olmayacak. sadece Rabbimden dileğim en kısa zamanda bana sağlıklı bir evlat vermesi. aslımözüm bi şey soracam sana bugün 4.gün oldu hala kanamam devam ediyor bugün biraz azaldı gibi,normal adet gibi mi devam edecek? canım bi de ne zaman banyo yapim? çevremdekiler hemen banyo yapma diyo,ne yapacağımı şaşırdım canım.neler önerirsin?

rapunzelcan canım allhım yardımcın olsun ne kadar üzülme desemde biliyorum şimdi için çok yanıyr herseye işyan edyrsun.ama herşeyi verende allah alanda mutlak vardır bir bildgi belki ilerde bu sevinci sana yasatacak. hersey imtihan degil mi bu dünyada dualarım seninle allah sabır versin.

arkadaşlar bu ay rahim filmi çektrmiştim adetim 8 gün gecikti hamilelik belirtişi yok sadece kasıklarımda batmalar var birde gögüşlerim dokununca acıyr ne yapacam bilmiyorum. test yapmyada korkuyorum inş. hamileyimdir. acil cevap yazarsanız sevinirim .allhım en kısa zamanda meleklerimizi bize gönderr inş.

arkadaşım geçmiş olsun rahim filminden sonra hamile kalma ihtimalin olabilir çünkü rahim filminde verilen ilaçlı su rahmini temizlemiş olabilir ve verilen basınçlı ilaç tüplerdeki tıkanıklıkları açabilir rahim ağzında bulunan enfeksiyonları yok edebilir o yüzden hamile kalma şansın var umarım güzel haberler alırsın

canımm yaa inan okuyorum yazılanları ama yazamıyorum çok zor bir durum rabbim yardımcın olsun en kısa zamanda sana dünyalar güzeli bir evlat versin acılarını unuttursun sen bu konuları bence ya doktorunla ya da aile hekimliğinden bir hemşire ile paylaş derim ben ve doktor kontrollerini ihmal etme içinde parça falan bir şey kalır sonra allah korusun sende zarar görme

canım Allah sabır versın yaşadığın acının emınımkı tarifi yok beklemek zor uzun süre bekleyıp tam oldu derken kaybetmek emınım daha zordur ama herşey Allahtan inşallah rabbım sana bunun sabrını verir.umudunuz sakın yitirme inşallah en kısa zamanda yüzün güler cnm inşallah rabbım en kısa zamanda kucağını doldurur hayırlısı ile dikkat et kendıne canım

aymesev canım çok tesekkür ederim sence hamilelik testi yaptıryımmı? kasıklarımdaki batmlr hamilelik belirtişi olabilir mi? allhım hepimizin gçnlüne göre versn.korkuyrum da test yapmya 🙁

rapunzelcan cnm benim sakın üzme canını zaman herşeyin ilacı bende aynı şeyi yaşadım rabbim istemediği sürece hiç birşey olmuyor hayatımm rabbim sabır versin sana

aymesev canım çok tesekkür ederim sence hamilelik testi yaptıryımmı? kasıklarımdaki batmlr hamilelik belirtişi olabilir mi? allhım hepimizin gçnlüne göre versn.korkuyrum da test yapmya 🙁

yaptır canım daha yolun çok başındasın sonuçta kaybedecek birşeyin yok rahim filminden sonra batmalar olabiliyor ama ne olur ne olmaz sitede çok araştırmıştım ben rahim filminden sonra hamile kalan çok kişi var yani inş güzel haberlerle gelirsin canım

kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim,sakın yanlış anlaşılmasın kesinlikle isyan etmiyorum,Rabbime sığınıyorum. hemen hemen 2,5 sene oldu bebiş isteyeli aşılama tüp bebek derken o mutluluğu tattım dünyalar benim oldu,o benim dünyam oldu ama dünyam yıkıldı. zar zor elde edilen bebişimi kaybettim,minnacık kalbi dayanamadı yavrumun,anneciğine alışamadı yavrum,içimden süzülüp gitti ve ben onu gördüm :,( gözümün önünde süzüldü yavrum,ama sonra sanki gitmek istemiyordu bebeğim su döktüm bi kaç kez ama gidesi yoktu sanki 'anne beni bırakma der gibiydi' gördüm onu fasulye tanesi gibi küçük bir et parçasıydı yavruşum,dakikalarca bakıştık ve sonra gitti. o benim mevsimimdi ,henüz çizmediğim resmimdi,yazamadığım şiirimdi . . .yüzüme son bir kez bakarcasına gitti yavrum. acısını unutmam mümkün olmicak,inşallah Yüce Rabbim en kısa zamanda yerini doldurur yavrumun,acımın hafiflemesini istiyorum.
aymesev canım bugün doktora gidicem kontrole,dün gittiğim başka doktor ultrasyondan baktı temişlenmiş dedi ama tamamen emin olmak için kendi doktoruma da görünecem,hem biraz danışmak da istiyorum. bu arada hemşirenin telefon numarasını almıştım Allah sizden de ondan da razı olsun,hiçbir rahatsızlık duymadan telefonumu açıyor ve beni dinliyor elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor.
Rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın. kendimi güçlü bilirdim ama bu konuda zayıf olduğumu anladım.selametle kızlar.