Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

canım yakı ve şişe çekmeyi denedik hem de kaç kez ama süt buharını ve bağlamayı ilk kez duydum işin tersi memklekette değilim ben ve burada da ebe bulamadım.hayırlısı olsun artık ne diyeyim ne yapacağım onu da bilmiyorum dr felan da istemiyorum artık dr.a ilk gidişimde de aşılama için gideceğim.senin anlattıklarını tek başıma yapabilir miyim bir arkadaş yardımı ile sence? hani şu bağlama işini?zaten şişede tecrübelendik, tek sorun bağlama ve masaj olurmu dersin?

bence olur gibi canm bastırark bayağı ovalayın yağla sonrada yazma ile sıkıca bağla canmm süt buharına otur yakı yaktıktan sonra iki gün üstüste hemen eşinle birlikte ol canm we kuru incir yee canm bende dr gidecektim bayramdan sonra düşünüyodum aşılama için rabbim karşıma bu kadını çıkardı çok şükür canm darısı sana artıkın

RAPUNZELCAN ne yaptın cnm siteye giremiyorsun galiba merak ediyorum inş güzel haberler güzel sonuçlar yazarsın hep aklımda duamdasın cnm habersiz bırakma

RAPUNZELCAN ne yaptın cnm siteye giremiyorsun galiba merak ediyorum inş güzel haberler güzel sonuçlar yazarsın hep aklımda duamdasın cnm habersiz bırakma

yavru kuşumu kaybettim :,( yüreğime bir hançer saplandı ve çıkmak bilmiyor,canım çok yanıyor hem de çok,dinmek bilmeyen bi acı bu,yavrum gittti beni bıraktı,ben onu bırakmak istemiyordum o beni bıraktı,miniğimin küçücük kalbi dayanmadı :,( içim acıyor. Allahım ne olur bu acımı dindir :,( dayanacak gücüm kalmadı.

Canm benm çok çok üzüldüm, 🙁 bir daha böyle bir acı yaşatmasın inşallah Rabbim,sözün bittiği yer cnm ne desem bilemiyorum Allahım sabırlar versini inş yaşadığın bu acının yerini en kısa zamanda mutluluklar alır,umudunu yitirme lütfennnn.

canm benm çook üzüldümm inan ;( ne diyeceğimi bilmiyomm canmm inş rabbim kısa zamanda meleğini gönderirde bu acılarını dindirir canmm herşeyin rabbimden geleceğini unutmaa canmm wardır bundada bi hayır diye düşün balımm öptümm seni kocamann

yavrum beni bırakıp nerelere gittin :,( seni çok üzlüyorum,bana alışırsın diyorlar,ben alışmak istemiyorum seni istiyorum yavrum benim. hani bugün anneler günü hediyem olacaktın hani nerdesin,nerdesin be yavrum :,( gözlerimdeki yaşlar kurudu,gözyaşlarım sel oldu,gökyüzü bile dayanamadı bu acıya bak o da ağlıyor. minik kuşum,yavru kuşum,kurban olduğum,annesinin bi tanesi ne olur geri dön ne olur dön annene :,( anneciğin çıldırmadan dön ne olur :,( minnacık kalbi dayanamadı yavrumun,seni göremesem de seni çok çok çok seviyorum kuşum,ahhh bu acı bitmez haykırmak bile yetmiyor beni avutmaya,her uyanışımda ne olur kabus olsun diyorum ama kabus değilmiş gerçekmiş :,( içim yanıyor içim kanıyor yavvvruuuummmm :,( Allahım sabır ver bana ne olursun sabır istiyorum.

rapunzel yaşadığın acının tarifi yoktur ama hayat son deil alan rabbim veren rabbim sen rabbime sığın yine verecektir hayırlı bir evlat sana bende yaşadım bende kaybettim bebeğimi ama elden gelen birşey yok üzüleceksin illaki acını yaşayacaksın ama unutma son deil bu senin sağlığın yerinde olduğu müddetce yine tadarsın bu duyguyu