Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

annem memlekette olduğunu söledi ama burda önemliydi şans eseri bugün duydum tamda adetliyken bari gitmek gerekiyor die düşündüm canımcım ne duyuyorsan onu yapıyosn artık Allahtan sonra
evet her duyanı yapmaya çaılışıyoruz,ben de geçen yaz göbek çektirmiştim ama kısmet olmayınca olmuyor,kısmette varsa en ufak bir kıvılcım bile yeterli sebep olabiliyor,Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

canım üzülmemek elde değil seni çok iyi anlıyoruz ama yapacak bi şey yok senin yapacağın tek şey tedaviye umutla sabırla devam etmek olcak,ben de çok kez yıkıldım hele aşılamalardan sonra negatif olması dünyamı başıma yıkmıştı ama Allah a şükür toparlandım. tüp bebek yaptırıyorum bunun tutması için çok dua ediyorum inşallah o yıkımları bi daha yaşamam diyorum ,aslında kısmetimde ne varsa onu yaşayacam.

- - - Updated - - -

beklemek ümitle beklemek,dünyanın en tatlı fakat en zor şeyi değil mi !

ben hergün gidiyorum cnm şöle bi durum var benim ben daha öncede bi kaç kez takip yaptırdım benim yumurtam çabuk gelişiyo ve çatlıyo hatta 1 ay içinde 2 kez yumurtam oluştu ve çatladı değişik tarihlerde doktor tamda günü olan 12 yada 14.cü güne gelsin istiyor 28 günde adet oluyorum genelde bakalım bugün iğneye gerek kalmıcak gibi geliyo zaten haftaya normal yumurtlama günüm salı 12 perşembe 14 heralde yapar aşılamayı hayırlısı olsun hakkımızda biz deneme yapıyoz işte rabbim kısmet etsin yeterki o ol dedikten sonra olmaz die bişey yok.bizimde sınavımız bu galba bız elımızden gelenı yapalımda takdır Allahın.

geçmiş olsun cnm ve canım bencede iyi yaptırmışın laroskopi zaten yapılacak son işlem bütün işlemlerden geçip hiç bi sıkıntın yok en azından kafan bu konuda rahat olucak.rabbim sana ve isteyen herkese en kısa sürede hayırlısı ile hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder inşallah.

haklısın canım ama ne bileyim işte elimde değil her ay hüsrana uğramak. allh yardımcın olsun inş. emeklerinin karşılığını alırsın.

nasılsınz kızlar bu ay çok stres yşadığım için yumurtalarım geç gelişim gösteriyor biraz doktorum normlde bu zamana kadar senın yumurtan gelişiyodu noldu falan dedi.bakalım yenı iğne verdı ve 75mg olarak devam bugun adetten sonra 10.gün yumurtam 13 mm bakalım hayırlısı olsun.300tl yumurta takıbıne 300tl sperm yıkama ve aşılamaaya doktor alıyomuş.doktor 600tl alıyo ama benım yumurtam daha gelişmediği için ikinci iğneyı aldık ve toplamda şuan 700 tlde ilaç parası vermiş oldum bu iğne yeterli gelır hatta bı kısmı çöp bile olacak. bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah emeklerimizin hediyesını alırız hepımız.

slm canlar rabbim artık bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah sağlıkla hayırlısıyla tabi..bende kürtaj olalı 1 ay olacakken birde baktım ki tam gününde adet oldum ilk defa düzenli adet oldum ilaçsız bende 3 ay beklicem hamile kalamazsam 2 aşılama ve sonra raporumla tüp bebek yaptırcam hakkımızda hayırlısı olsun canlar..hepimiz çifter çifter doğuralımm

amin canım 🙂) çifter ç,fter doğuralım inşallah 🙂🙂