slm kızlaar rapunzelcan hayırlı olsn canm tüp bebeğin gelir inş tez wakitte aymesev seninde canm bende bugün adet oldum bu ay rahim filmi çektirdim sizce aşılama için adım atayımmı yoksa bu ay bekliyimmi ne dersiniz kafam çok karışık 🙁
canım şimdi sana ne demeliyim bilemedimm bende mesela bir an önce olsun çabalarındaydım geçirdiğim her aadet günü benim için boşa geçmiş bir ay olarak geliyordu bana ama birde şöyle birşey varki rahim filminden sonra kendiliğinden hamile kalan insanlarda var mesela tüplerde tıkanıklı varsa verilen ilaçlı su ile kanalların açılmış olabilir yapışıklık varsa o açılmış olabilir ben çok okudum kendiliğinden hamile kalanı ama sen bu ay bekle hem kendini çok yıpratma derim ben rahim filmi beni çok zorlamıştı 2 gün kalkamadım ayağa bu ay dinlen gelecek ay git derim ben zaten bu ay geçti senin için aşılama için adetin 2 günü ilaç kullanmaya başşlıyorsun yani zaten gelecek ayı beklemelisin canım
ah cnm ya sende mi bugün adet oldun, bende bir haftalık kahverengi lekeden sonra bugün adet oldum çok çoook üzüldüm ama yapacak birşey yok malesef, 🙁 başka nedenlerden dolayı birkaç ay beklemek zorundayım,hayırlısı demekten başka birşey bulamıyorummmm....senin de öncelikli sorunların yok ise aşılama için bekleme derim ama tabiki en iyisini yine sen bilirsin.
canım benim yaa sizler adet olduk diyonuz bende adet olmayı dört gözle bekliyorum bi olsaydım gerçi günümde var daha ama direk test yaptırmaya gitcem acaba gerçekten prolaktin problemimmi var
saolun kızlar cevap yazdığınız için ewet maalesef oldum gerçi eşim görevdeydi bu ay zaten olamazdı bu ay bekliycem mecbur hala düğün borcu felan ödüyoruz onun için eşim ramazan bayramından sonra başlayalım dio tedaviye bende bilemedim napsam die okadar beklemelimiyim her ay bende adet olduğumda canm çok sıkılıyo onu eşim görünce başlayalım dio yani adet günümdeki psikolojime bağlı off ya rabbim yardım esin hepimize kızlar 🙁
Canım senden mi geliyor? Doğuma yakın veya doğum sonrası bir dönemde olmayan bir bayan için göğüsten süt gelmesi hiperprolaktin yada prolaktinoma denen ssüt salgılayan hormonun bozukluğuna bağlıdır.su değil de süt olduğuna emin misin ve hamilelik yoksa yada doğum sonrası değilse direkt dr.a gidilip bu tahlile bakılması şart cnm,eğer sende ise zaman kaybetme çünkü eğer süt gelmesi bu dediğim duruma bağlı ise gebeliği yüzde yüz engelliyorrrr
Canım senden mi geliyor? Doğuma yakın veya doğum sonrası bir dönemde olmayan bir bayan için göğüsten süt gelmesi hiperprolaktin yada prolaktinoma denen ssüt salgılayan hormonun bozukluğuna bağlıdır.su değil de süt olduğuna emin misin ve hamilelik yoksa yada doğum sonrası değilse direkt dr.a gidilip bu tahlile bakılması şart cnm,eğer sende ise zaman kaybetme çünkü eğer süt gelmesi bu dediğim duruma bağlı ise gebeliği yüzde yüz engelliyorrrr
hamile kalamamak ve göğüslerden süt gelmesi adet düzensizliği prolaktin yüksekliğinin en büyük belirtileri.zaten sorun ne olursa olsun bebek emzirmeyen hamile olmayan kadından süt gelmesi anormal birşey olduğu için mutlaka dr.a gidilmeli..
canım benim yaa sizler adet olduk diyonuz bende adet olmayı dört gözle bekliyorum bi olsaydım gerçi günümde var daha ama direk test yaptırmaya gitcem acaba gerçekten prolaktin problemimmi var
canım inş yoktur prolaktin sorunu..inan göründüğü kadar kolay birşey değil çok zaman alıyor ama tedavisiz birşey değil şükür tedavisi 7yıl 10yıl bile süren var ama sonuçta oluyor.inan çok yıpratıyor bu kadar uzun sürmesinin tek nedeni de biran önce bebek olmasını isteme sonucu yaptığımız stresin yüksekliği iki katına çıkarıp ilaca cevap verdirmemesi.stres yapmamakta kimin elinde... 🙁
bugün aşılamamın 10. günü bitiyor beklemek çok zormuş, zaman geçmiyor. test yapmaya korkuyorum, kasıklarım ve belim feci ağrıyor,başım ağrıyor ve ilaç içemiyorum 🙁 ilkgünler akıntım vardı sarı şimdi geçti, lekelenme v.s. olmadı göğüslerim ilk günlerden beri acıyor ve şiştiler. durum şimdilik bu pazartesi günü test günü ama ben test yapmaktan çok çekiniyorum 🙁
yok canm bende deil bi ark war oda 4-5 aylık ewli ilk ay kimyasal gebelik geçirmiş ama bekarlığından beri beyaz bişey geliyomuşta acaba dedim o engel olurmu we nasıl o olmasına rağmen ilk ay kimyasal gebelikte olsa geçirmiş ki acaba canm bende prolaktin 9 hormon testinde yazıyo normalmi acaba? canm
canım bugün adet günüm ama daha olmadım inş. olmam da. ama bugun kendimi hep adet olacakmşım gibi hissettim hafif karın agrılarım oldu gögüslerimde braz acımya basladı.allhım biran önce kavuştursun bebeklerimize