Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

merkezde tedavi sürecindeyken bende çok araştırmıştım canım yanında hiçbirşey götürmene gerek yok eşofmanlarını çek git belki yanında bi ped götürebilirsin çünkü bazılarında çok azda olsa lekelenme şeklinde kanama olabiliyormuş zaten işlem sırasında senin soyunmanı istiyorlarmış ve bu muayene sırasında giyinilen muayene önlüğünden giydiriyorlarmış sonra hafif bi anestezi verip bayıltıyorlarmış işlemde yaklaşık yarım saat sürüyormuş yani ne kadar çok yumurta o kadar süre canım ama genelde arkadaşların 15 yumurtası oluştuğunda yarım saat sürüyor dediler sonra işlemden çıkınca seni uyandırıyorlar birkaç saat hastanede kalıyorsun yani kendine gelip iyi hissedene kadar sonra çıkıp evine geliyosun bi aksilik olmadığı takdirdede 3 gün sonra transferini yapıyorlar sorun olursa yaz canım ben çok sordumm yani nerdeyse yaptırmış kadar olmuştum ha birde çıktıktan sonra herhangi bir ağrı sancın olmuyormuş sadece birkaç saat adet sancısı gibi hatta daha az kasık ağrın olabilirmiş onun içinde zaten sana ağrı kesiici ve antibiyotik yapıyorlarmışki işlemde kullanılan aletler enfeksiyon kapmana neden olmasın diye çok bi zamanın yok ama canım yinede aklına geleni sor dualarımız seninle rrabbim yardımcın olsun başından sonuna kaadar uğraştırmasın seni sakın stres yapma gerçekten stresin yolunda giden herşeyi olumsuz etkileyebilir biliyorum bu aşılama yapmak gibi birşey değil ben korkudan stresten ekmekten aştan kesildim hep düşünüyordum çevremdekiler hastamısın çok zayıfladın demeye bile başlamışlardı kendine dikkat et canım allahtan hava güzel ama üşütmemeye çalış canım

tşk tatlım seni seviyorum 🙂

selamm arkadaslar bu ay klomene basladım.gecen ayın 4nde adet oldum yni adetme 2 gn kaldı ama bugun akşma kadar adet olcakmışım gbi karnımda batmlr ve agrılr oldu korkuyrum adet olucam diye sizce hmile olbilr miyim 🙁

lüttfeennn birii cevap atsın sizcee hamile miyim iki gndr karnım da agrılar batmalar oluyr yarın
adet günüm hayırlısı artık 10 aydır bebek iştyrumm 🙁

lüttfeennn birii cevap atsın sizcee hamile miyim iki gndr karnım da agrılar batmalar oluyr yarın

canım adet ve gebelik belirtileri hemen hemen aynı olduğu için kesin bi yorum yapmak yanlış olur,klomen sonrası batma ve ağrılar olması çok normal herkesste oluyor,sadece sabırla bekle derim. inşallah hamilelik belirtileridir canım

canım benim endişelenme sıkıntıda yapma bende 3 kez klomen 2 aşılama yaptırmış biri olarak sana ne desem boş çünkü adette olabilirsin hamilede kalmış olabilirsin rapunzel arkadaşımızında dediği gibi belirtiler aynı aslında bunu en iyi sen bilirsin şişkinlik varmı lekelenmen varmı daha öncesinde oluyormuydu sende bekle sana şimdi hamilesin desek adet görebilirsin adet belirtisi desek hamilede olabilirsin dikkat etmezsin allah korusun birşey olur yarın madem günün gidip testte yaptırabilirsin adetlerin düzenliyse ve yarın adet gününse yarın kanda yaptıracağın testte kesin çıkar canım gönlünce olsunn

saol canım adetlerim hep düzenliydi şu 3 5 aydır stersten heralde gecikme oluyr gecen ay 8 bir hfta gecikti snra adet oldum allhım inş. hamileyimdr. gecikme oluyr dye test yapmktn korkuyrum. ama adetim 4 veya 5 gn gecikirse kanda bktıracam allhım inş. sanada nasip eder canım .şişkinlik var canım sadece beyaz lekelenmelerim oluyr.

çok saol canım inş. gebelik belirtisidr allhım işteyen herkese versin.3 5 güne kadar olmazsa test yapcm gelişmeleri yazarımm.

slm kızlaar rapunzelcan hayırlı olsn canm tüp bebeğin gelir inş tez wakitte aymesev seninde canm bende bugün adet oldum bu ay rahim filmi çektirdim sizce aşılama için adım atayımmı yoksa bu ay bekliyimmi ne dersiniz kafam çok karışık 🙁

ah cnm ya sende mi bugün adet oldun, bende bir haftalık kahverengi lekeden sonra bugün adet oldum çok çoook üzüldüm ama yapacak birşey yok malesef, 🙁 başka nedenlerden dolayı birkaç ay beklemek zorundayım,hayırlısı demekten başka birşey bulamıyorummmm....senin de öncelikli sorunların yok ise aşılama için bekleme derim ama tabiki en iyisini yine sen bilirsin.