aymesev canm evet ya sana neden prolaktin bakmadan bir sürü tedavi yapmışlar.bebek isteyip 1yıl içinde hamile kalamayanların hemen hemen yüzde kırkı prolaktin yüksekliğinden dolayı oluyor normal olsa bile ilk bakılacak şey prolaktin hormonudur.bende hiç belirtisi yoktu mesela gögüslerde hassasiyet,adet gecikmesi yada çok erken adet olma iki haftada bir gibi en önemlisi ilerlemiş yüksekliklerde göğüslerden süt gelmesi....bunlar prolaktin yük.belirtileri ama ben bunların hiçbirini yaşamadım sonra daha gelişmiş tahlili var mikroprolaktin diye her hastanede yapılmıyor bazan kanda yüksek çıksada yalancı prolaktin diye birşey oluyormuş yani normalseviyede iken yüksek görünmesi,tam tersi de olabiliyormuş normal çıktığı halde yüksekliği de gizlenmiş olabiliyor kanda, bunun için mikroprolaktin de çok önemli ben onu da yaptırdım ve sebep tamamen stres çıktı.ha bir de canım ben de bir düşük yaşamıştım 2010da nedenini araştırrken dr ilk bu hormondan kaynaklanacağını düşünerek istemişti tahlillerin arasında.ve ilk 54 çıktı şimdi de70lere ulaşıyor.25üstü gebeliği önlüyor...